שאלה חשובה...

sapirit14

New member
שאלה חשובה...

*נגיד* שיש חפץ כלשהו שעושה מזל רע... ואני מתכוונת ממש מזל רע... מה אפשר לעשות כדי להעלים את המזל הרע?

כמה אפשרויות

טהרי את החפץ בעזרת מים ים,עלי מרווה או ברכה כלשהי עפ"י אמונתך. או תזרקי את החפץ. חביב הקסם

sapirit14

New member
אוקיי הנה כמה דוגמאות

קודם כל השרשרת הזאת היא תליון של "פיס". אני חושבת שהמזל הרע זה בגלל שקיבלתי אותה ביום ההולדת ה-13 שלי. אז ככה- במבחנים תמיד קיבלתי ציונים נמוכים, למרות שידעתי טוב את החומר, ובמבחן אחד השרשרת הפריעה לי והורדתי אותה, וקיבלתי 98... תמיד כשאני עונדת אותה קורים לי דברים רעים... פעם אחת נפלתי ונקעתי את הרגל...פעם אחת איבדתי את השיעורים- ומצאתי אותם מיד אחרי שהמורה הלכה...וכל הזמן דברים נופלים לי או בגללי ונשברים, ואני מאבדת דברים חשובים... אני בטוחה שיש לשרשרת הזאת מזל רע. בטוחה.

sapirit14

New member
ובכל הקשור לטקסי טיהור וכאלה...

אין לי מושג איך לעשות...

I am a freak

New member
כיוון שהשרשרת בעלת ערך סנטימנטלי

הייתי מציע לך לקבור את השרשרת באדמה [אם היא מחומר שלא מחליד] תחת איזה עץ בגן, לסמן את המקום ולחזור אחרי חודש כדי לקחת אותה בחזרה. בהצלחה, הפריק. נ.ב. סליחה על התגובה המאוחרת ועל כך שלא מחקתי ישר את ההודעה. לא הייתי בחג על המחשב- בגלל החג [קצת קשה לנהל פורום כשהבני דודים הקטנים שלך שורצים לך בחדר].

ת מ ו ז

New member
לדעתי:

1) אני לא חושהת לעצם הצלחת במסחן קשורה באמת לשרשרת, אם למדת את כותבת נכון התשובות שלך נכונות אן סיבה שתקבלי ציון נמוך. אם את מרגישה שחפץ מסוים הוא שלילי אז דבר ראשון אל תענדי אותה,ואני אישית מציעה לך לתת אותה למקום שיעבירו אותה לנזקקים.

למעלה