שאלה חשובה

tuty fruty

New member
שאלה חשובה

אני עושה השנה בגרות בקומפוזיציה מי שלא יודע זה להמציא ריקוד בערך של 5-7 דקות וצריך לעשות את זה על נושא כלשהו עכשיו יש לי כמה רעיונות והייתי שמחה אם הייתם נותנים לי רעיונות לריקוד אולי משהו ימצא חן בעייני.. .

tuty fruty

New member
הנושא הוא חופשי

הם רק נותנים לנו רעיונות למה אפשר לעשות בריקוד ואני חושבת שזה הבעיה שלי החופש הזה

g i l i

New member
אני אגיד לך מה"יב ניקיות שלנו

עשו בשנה בשעברה- אחת עשתה על חלום חוזר שלה, אחת על הגעגועים לבית (היא בפרוייקט נעל"ה) אחת עשתה על צבעים (3 מבעי יסוד) ואסתטיקה.. אחת על הפה הגדול שיש לה ואיך שהכל בעצם מראה על 2 אישיות אצלה(איך כותבים אישיות ברבים?) אחת שרוצה השנה לעשות על חלומות שיש לה בקשר לאבא שלה שנפטר.. אני לצערי לא אעשה אבל הרעיון שלי היה לעשות בנוגע לפחדים שלי.. גובה, חושך וכו'...

tuty fruty

New member
רעיונות טובים

הבעיה שהם לא ממש מתחברים אליי חשבתי לעשות על יציאה מהמסגרת אבל אני חושבת זה נושא נורא גדול ונורא קשה לי למקד אותו

ניסיון לעזרה...

(איפה את לומדת?) - את יכולה לקחת משהו שלך ששינה לך את החיים ולקחת אותו כנושא מנחה.. - לקחת נושא של מחזמר או מוסיקה ממחזמר - תנסי לחשוב על סוג הריקוד שמושך אותך : ג'אז (לא ג'ז כמו בטרפסיכורי או מחולה ממש JAZZ) או דואט, משהו חושני וכדומה... - את יכולה גם לקחת (כמו שעושים בסרטים) אמממם דמות שנמצאת במקום מסויים (בובה בבית בובות , אישה שמנקה את הבית ) ולהרקיד אותה.. קשה לי להסביר מקווה שהבנת.. מקווה שעזרתי

תחשבי על מסר

או רעיון שמעסיק אותך ואת רוצה לעסוד עליו. אם ראית את הבגרויות של שנה שעברה, את זוכרת ששירי עשתה ריקוד על לחץ כי זה עניין אותה. ככה את צריכה לעבוד, מתוך עצמך ולא מתוך אחרים.

Mr GK

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד...

לא משנה איזה נושא תבחרי, הנושא צריך לגעת בך באופן אישי - לעניין אותך, לרגש אותך, לסחוף אותך. נושא שאנשים יבחרו בשבילך יוכל להיות מוצלח על הנייר, אבל כאשר הוא יובע באמצעות ריקוד דרכך הוא יהיה טפל לחלוטין. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

למעלה