שאלה חשובה

מורדי37

New member
שאלה חשובה

אכתוב את שאלתי בקצרה. מדוע יש נשים שיש להם ריח רע מאוד מהנרתיק? נתקלתי בתופעה הזו כמה פעמים והאמת שזה דיי מביך להעיר על כך לבת הזוג אך מצד שני ברגע שאני מריח את הריח הזה ישר הזיקפה שהיתה לי נעלמת בשניה כי זה דוחה אותי. אין לי כוונה לפגוע באף אשה אני רק רוצה לדעת אם יש פיתרון לדבר הזה או שזה משהו טיבעי . נתקלתי גם בנשים שאין להם את התופעה הזו . אני רוצה לציין גם שהנשים שיש להם את זה הם בחורות נקיות ומסודרות ואין לזה שום קשר למחלה או פטריה כלשהי מהנרתיק . תודה לכל מי שיענה לי. ביי

../images/Emo24.gifמבוא הריחות

שלום לך מורדי נרתיק האשה הינו מקום עשיר בחמרים וניחוחות. קשה להעריך דרך הרשת מהו הריח אותו הרחת אך בחלק מהמקרים מדובר בריח נרתיק רגיל אך חריף שמתפרש על ידי הגבר כדוחה. בחלק מהמקרים ריחות בואשים כמו דג מקולקל או ביצה סרוחה מרמזים על זיהום נרתיקי. בד"כ מדובר בזיהום או חיידקי או פרזיטרי. יש נשים הסובלות מנשאות לחיידק, ולמרות טיפולים חוזרים אירועי הריח חוזרים. יש טיפולים לכך. אם אתה מתכוון ליחסים מזדמנים- אני מניח שתתקשה לרמוז על כך לשותפה. אם היחסים קבועים יש מקום לשתף את האשה בתחושות תוך הצעה שאם יש צורך בטיפול משותף- תהיה מוכן לו. זה יתן לשותפה תחושת ביחד. לציין כי קיימות בשוק שטיפות נרתיקיות עם ריח עדין- זה פתרון לאותו משגל וגם הוא חלקי. עידן מיליצ'ר

למעלה