שאלה חשובה

שאלה חשובה

בואו נתחיל מההתחלה: היום, יום ראשון בערב, זפזפתי לי בין ערוצי הטלוויזיה, לערוץ 22. צפיתי בתוכנית "בין כרכור לסינגפור", וזה עיניין אותי מאוד (הרבה דברים מעניינים אותי... אני ילדה שצמאה לפרטים ולמידע). ואז חשבתי לעצמי על הפיק שלי, שחוזר בקרוב. חשבתי על אחד הקטעים, ואז כרגיל, עלה לי משפט בראש. המשפט: "סיאורן לי נולד בהונג קונג". ואז חשבתי לרגע: בסין, הכוללת בתוכה את הונג קונג (וגם את סינגפור, כנראה בגלל התוכנית עלתה לי המחשבה...) מותר לפי מה שלמדתי בשיעור גיאוגרפיה למחוננים להביא רק ילד אחד לעולם, וזוג שמביא יותר, נזרק לרחוב בלי אפשרות להשיג עבודה. אבל לסיאורן, יש עוד ארבע/שלוש אחיות (לא זוכרת את המספר המדויק). אז מה, איך זה קורה? קלאמפ לא שמו לב? או שאולי יש במנגה סיפור מנואל אגירה שאביו התאבד בגלל שהוא פשט רגל ונותר בלי כסף? תסבירו לי!!! אני רוצה לדעת!!! אני ילדה שצמאה לפרטים ולמידע!!! *וד"א, תסלחו לי עם יש שגיאות כתיב, אני קצת עייפה...*

אין סיכוי, הן נראות הרבה יותר גדולו

ת ממנו, וגם אז היו משאירים את המשפחה חסרי כל כי זה עדיין יותר מילד אחד.

Leemon

New member
או

שהונג קונג לא נכללת בחוקים של סין, או שלי והאחיות שלו נולדו לפני שהיה החוק הזה. (או שזה פרט שולי וניטפיקרי שלא עניין את קלאמפ.)

שסק לבן

New member
שיעור גיאוגרפיה למחוננים?

ובאמת יש סיכוי שזה היה לפני החוק. ואולי נתנו להם פטור מיוחד מהחוק

תודה לכל מי שענה, וכן, שיעור

גיאוגרפיה למחוננים. כשהייתי בכיתות ג'-ו' לקחו אותי פעם בשבוע לביה"ס אחר של מחוננים ש-99% מהם הם חננות... זה סיפור ארוך מאוד...

שסק לבן

New member
לא, סתם הצחיק אותי שהיית חייבת

לציין את זה.
ושיעור גיאוגרפיה למחוננים נשמע לי משעשע, כי בדרך כלל זה מקצוע שנחשב לפחות נבחר בקרב המחוננים.

שסק לבן

New member
כלומר, בקרוב אלה שהחברה

אוהבת להחשיב אותם כמחוננים אני שונאת את התואר הזה.

למה? דווקא דיי מוזר...

זה דווקא היה דיי נחמד, וגם הילדים שלמדו איתי שם נהנו מהשיעור.

haunter

New member
טוב שהיא ציינה שזה שיעור למחוננים.

אחרת לא היינו מבינים כלל את הכוונה.

ayeletkl 5

New member
הממממממממ...

מספיק אני נרדמת בשיעור גיאוגרפיה רגיל- אז שיעור גיאוגרפיה ל-מ-ח-ו-נ-נ-י-ם?!

כן, יש דבר כזה. ההבדל היחיד בינו

לגיאוגרפיה רגיל, היה שלמדנו גיאוגרפיה משעממת כפליים...

למעלה