שאלה חשובה...

../images/Emo46.gifנכנסתי לראשון ועדיין...

לא ראיתי שהוא אומר שהוא מתאמן בלחימה משולבת..... הוא אמר שהוא מתאמן באגרוף תאילנדי..... לא ידעתי של מי שמתאמן באגרוף תאילנדי עושה לחימה משולבת... היכן כתוב שהוא מתאמן בלחימה משולבת, ומהיכן הסקת את המסקנה הזו?? נא להקפיד בבקשה לא לשייך הודעות של אנשים לאומנות לחימה זאת או אחרת במידה ואותו כותב לא אומר מפורשות .... יניב

האם את חושבת ש....

כל מי שעושה אגרוף תאילנדי נחשב ללחימה משולבת?? אם כן... אז ממש אין קשר.... לחימה משולבת עושה קראטה / אגרוף תאילנדי כמכלול של שיטה אחת.... משתמע מדברי הכותב שהוא עושה רקקק אגרוף תאילנדי, זאת אומרת שהוא לא קשור לשיטת לחימה משולבת..... חוץ מזה אצלנו אין דברים כאלה....וזה בדוק!! את מוזמנת לשאול את בועז פולני האיש שאצלו המכון שלך ממוקם, והאיש שמכיר אותנו היטב.... יניב

yonik

New member
להיפצע בכל אימון נשמע ממש רע

ואפילו מסוכן. לא נראה לי כיף להתאמן שכל הזמן מה שעובר לך בראש זה ששוב אתה עומד להיפצע. אני לא מכיר איגרוף תאילנדי אבל אני מתאמן בקארטה ואצלנו הפציעות הם נדירות. לדעתי אם אתה מתחיל המאמן אמור להקפיד איתך במיוחד ולהכניס אותך לעיניינים בהדרגה. אני לא מזמן התחלתי ללמוד ג'ודו והמאמן ממש הקפיד איתי בהתחלה (ועדין מקפיד ובודק) והכניס אותי לעניינים בהדרגה, אני חושב שככה זה צריך להיות בכל שיטה. לפני שאתה מחליט לעזוב (ולמען ההגינות) דבר אם המאמן, גם בשבילו זה חשוב שידע, אם זה לא יעזור אז כדאי לעזוב. ועוד דבר, בכל אומנות לחימה קורה שנפצעים, אם אתה מגיע לאימון פצוע כדאי שהמאמן והבן זוג שאתה עובד מולו ידעו ויתחשבו בזה.

RoyceGracie

New member
הפציעות הם חלק מהאימון...

מידי פעם קורה שאני חוזר עם סימנים או נפצע, אבל לא בתדירות של כל אימון. אם המאמן פוצע אותך אז משהו לא בסדר, לא הייתי מחליף מכון, הייתי מדבר עם המאמן, גם כן ללבוש מגני רגליים יכול להיות לא רע (אבל לא תמיד, אתה תתרגל אליהם ויהיה לך קשה בלעדיהם בקרבות זירה). (אני מתאמן באיגרוף תאילנדי)

davidovd

New member
תחליף מכון ומהר !!!

החבר'ה צודקים. פציעות חוזרות ונשנות הן לא משהו שבשגרה. אתה פשוט גומר על הגוף. לי בעצמי היה סיפור כזה. התחלתי להתאמן בגיל 8, ממש ילד. היה לי מאמן פשוט מטורף על כל המוח. היה פשוט מפרק לי את העצמות ושפשוט הייתי צריך להיזהר כאשר אני מוריד חולצה, שאבא שלי לא יראה את הסימנים הכחולים שהיו לי בכל הגוף. יש עוד סיפורים, שהוא אפילו שבר יד בטעות או לא בטעות לאחד התלמידים. בכל מקרה, חשבתי שכך נהוג ולכן לא עברתי מכון. למזלי השותפות שלו עם המאמן הבכיר הופסקה, הוא עבר לת"א ואני המשכתי להתאמן עם המאמן הבכיר (שהוא המאמן שלי עד היום - סנסאי אשר מזרחי) האימונים אצלו הם פשוט ברמה אחרת, והוא אף פעם לא פצע תלמיד. תלך לראות אימון של מאמן אחר, אבל קודם כל תעזוב !!!

t h e saint

New member
שוב..

תודה רבה על כל התשובות... אבל למה אתם חושבים שזה קורה...בגלל שהמאמן רוצה להראות "כוח" או "שליטה" על החניכים שלו...או שככה המאמן שלו הרגיל אותו ?!

בלי להכיר את המאמן, אי אפשר לענות

אבל, (ניחוש בלבד) אולי המדובר במאמן "צעיר" - כלומר חסר ניסיון בהדרכה? האדם עשוי להיות פנומן בתחומו, אך ללא נסיון להיות מורה רע. זה קורה, בייחוד אם המדובר בקבוצת ילדים להם יש פחות ביקורת על טיבו כמאמן אחראי, ויעדיפו מאמן "חברהמן" על פני מאמן מקצועי יותר.

למעלה