שאלה חשובה

מצב
הנושא נעול.
LOL CREME של 10CC ??????????

LOL
LOL CREME של 10CC ??????????

ה דרומי

New member
../images/Emo91.gifכאשר הולך רגל עדין לא הוריד

שאלה חשובה
שלום, אני חייבת שתעזרו לי... אני צריכה להגיע מכפר סבא לת"א, לרחוב קהילת לבוב שבהדר יוסף, חרשתי את האתרים של אגד ודן ולא מצאתי דרך להגיע !! אם אפשר בבקשה בבקשה בבקשה לתת לי איזשהו מסלול, ולהסביר לי איך להגיע (איזה תחנות לרדת, איזה קווים לקחת), כי אני ממש נואשת! יש לציין שאני לא ממש מתמצאת בת"א... אני יודעת להגיע לדיזינגוף סנטר, לעזריאלי, וכאלה, אז אם אפשר אולי לתת לי קווים להדר יוסף משם זה יהיה טוב! בבקשה....?
כאשר הולך רגל עדין לא הוריד
רגל על מעבר החציה לא לעצור זו עברת תנועה ולא מאמינים לכו ובידקו בחנ"ה{חנ"ה=חוקי תנועה} הוריד רגל על מעבר החציה עצור ותן לו\ה לעבור בביטחה.. ואז סעו לשלום.

alantan

New member
הטעייה של מורים לנהיגה?

רגל על מעבר החציה לא לעצור זו עברת תנועה ולא מאמינים לכו ובידקו בחנ"ה{חנ"ה=חוקי תנועה} הוריד רגל על מעבר החציה עצור ותן לו\ה לעבור בביטחה.. ואז סעו לשלום.
הטעייה של מורים לנהיגה?
האם אתה בטוח? מה שהמורים מלמדים (לפחות כך לימדו אותי ב-89'), הוא שהחוק קבע שרק לאחר שהוריד ההולך רגל את רגלו מהמדרכה למעבר חצייה, הוא קיבל זכות קדימה. זאת בניגוד לבריטניה למשל, שם על הולך הרגל רק לעמוד על המדרכה כלפי הכביש, ואז חל חובה לעצור לו.

חנ"ה זה חוברת נוסח אישום

חנ"ה זה חוברת נוסח אישום

וזה נכתב חנ"א ולא חנ"ה

וזה נכתב חנ"א ולא חנ"ה

ה דרומי

New member
אופס נכון חנ"א ולא חנ"ה צודק ינקל

אופס נכון חנ"א ולא חנ"ה צודק ינקל

מצב
הנושא נעול.
למעלה