שאלה חשובה

שאלה חשובה

האם ספטמבר הוא המחזור היחידי בשנה? מה קורה ואני מצליח להשיג פטור רק בנובמבר? האם בשביל תפקידים מסומיים אני אצטרך לחכות שנה?

M o n a L i s a

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

אם אתה משיג פטור רק בנובמבר, אז או שיינסו למצוא לך מקום במקום מישהו שפרש (כמובן בלי שתהיה לך אפשרות בחירה) או שתחכה לתחילת השנה הבאה.

יש תקדימים?

באמת אנשים פורשים או מתחלפים גם באמצא השנה? את מכירה חב'רה שלא התחילו בסמפטמבר בתפקידים טובים?

M o n a L i s a

New member
הממממ.....

דיברתי עם איזו בחורה שפרשה אחרי חודש....ויש לי חברה שהתחילה שירות במקום מישהי שעזבה. כדאי לך לנסות...אין לך מה להפסיד מקסימום תחכה עד שייתפנה משהו. אם לא תמיד יש את שנה הבאה
.

$$

בגדול, מחזורי שירותלאומי מתחילים בספטמבר. בשביל לברר לגבי תפקיד מסויים, תצטרך לברר לגבי התפקיד המסויים... אני התחלתי שירותלאומי לפני חודשיים (מרץ), ואני במקום סבבה.

Mיקי_

New member
אני נאלצתי לחכות שנה

כיוון שקיבלתי את הפטור באוקטובר, הוצעו לי כל מיני תפקידים אבל הם לא היו טובים מספיק בעיני או לא התאימו לי. עשה הכל כדי להשיג עד ספטמבר פטור. זה יחסוך לך הרבה תיסכול וביזבוז זמן. אבל לך תדע, אולי לך יהיה דווקא ניסיון טוב.

מיקי

אם אני אשיג את הפטור עוד חודש את חושבת שיהיה לי סיכוי למצוא תפקידים מעניינים גם חודשיים לפני?

Mיקי_

New member
כן כן כן!

התפקיד שלי למשל הוא סופר מעניין והוא עדיין פנוי השבוע דיברתי עם הרכזת שלי בשלומית ונאמר לי שיש תפקידים לבנים ובנות מאיזור תל אביב, על תקן מקומי, שהם שווים ביותר ופנויים עדיין. אני בטוחה שתמצא אם אתה מתאים ואם תצליח לקבל פטור בזמן! גם שבועיים לפני זה טוב. העיקר לא ספטמבר.

למעלה