שאלה חשובה....

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
שאלה חשובה....

אני עדיין לא סגור על מי זה מי , מחברי הלהקה ?! ואני לא בטוח שהתמונה שרן צירף באמת נכונה... לא יודע, משום מה נראה לי שהבחור במשקפיים (זה שאומרים שקוראים לו אברהם) הוא בכלל רואי לוי !! יש פה מישהו שיודע בוודאות מי זה מי ?! אגב גם בכל הכתבות והפרסומים שמצאתי על הלהקה לא ממש ברור מי זה מי, כי כמעט כולם מבצעים את השירים, וכל פעם כתוב הסולן אבי, הסולן רואי, הסולן עידן...אני לא יודע כבר מה לחשוב ?! לגבי אחד אני בטוח, עמית כרמלי !! כל השאר ???

אוקיי קצת סדר בבילבול חביבי...

אז ככה...התמונה שרן שם אכן נכונה...!!! אבי הוא זה עם המשקפיים...כולו מדהים!!!!!!!!!! עמית - אמרת שאתה יודע מי זה רייט?! (אם אנשים אחרים לא יודעים- אז זה זה שבהופעה בהאנגר ישב על מעין שרפרף וניגן- על מה זה היה?!? הוא כמעט ולא עמד)...=/ רואי לוי - זה זה עם העינים הכחולות...איך אפשר לפספס?!??! גלעד - זה הג'ינג'ון! שהיה לו פעם שיער ארוך...עכשיו הוא עשה גלח...=/ מבאססס.. אהממפפפ...הוא זה שעושה את רוב הקולות such as- "מי ינצח את האהבה?"... עידן - אח של עמית...התופיסט! אסי- הגיטריסט... בעיקרון הם אמרו בהופעה שהצטרפו אליהם עוד שניים...! אין לי פאקינג מושג מי אלו..=/ אולי הקלידן?!?!?!! o_O anyway- כנראה התבלבלת לגבי הקטע של "הסולן" כי באמת יש שם 3 "סולנים"... אבי , רואי וגלעד... השאר מנגנים ושרים פחות... רוב השירה זה על ידם... אהממפפפ וזהו...o_O

אוקי...הצטרפו באמת שניים חדשים

חגי שהוא בסיסט אם אני לא טועה...=/ (או בקלידים?! ) ואיתמר- דרבוקות... אהממפפ אם יש עוד קושי בהבנה אני כאן...

טוב

אבי זה ההוא אם המשקפיים (כתוב בחוברת של הדיסק מי שר מה וכתוב שמי ששר את הילדים קופצים זה אבי פואקינוב טל ובהופעות ז ההוא אם המשקפים. רואי זזה שר הייתי מנייאק...גלעד זזה ששר פרילי...ועושה קולות...עמית זה הבסיסט לשעבר...ובהופעה כמו שהדר אמרה הוא עשה קולות וניגן בקלאסית...עידן הוא המתופף ואסי גבעתי הוא הגיטריסט... יש קלידן חדש ויש בסיססט חדש...

nawa

New member
אני לא יכול להתעלם מהעובדה

שכולם אמרו אותו דבר...לא יודע למה זה לא הסתדר לי, אבל חפיף !!! בכל אופן תודה לכולם והמשך סופ"ש נפלא !

למעלה