שאלה חשובה

life style

New member
שאלה חשובה

תוכלו בבקשה לתת לי מידע על האלבום deep six שכלל את סאונדגרדן,מלוינז,סקין יארד וכו'.... אני זקוקה לזה לצורך בניית אתר ישראלי על מוסיקת גראנג' חשוב לי בעיקר שנת ההוצאה וה- label תודה

George W Bush

New member
יש פריחה לאחרונה או שזה נדמה לי?

נראה לי שמצטפרים מלא אנשים ונפתחים ת'רדים מעניינים... סבבה... בכל מקרה, יש פה אנשים עם האלבום עצמו ככה שהם יוכלו לענות לך יותר טוב, אבל למיטב ידיעתי שנת ההוצאה היתה 1986 והלייבל היה - מן הסתם - סאב-פופ, לא? זה הרי אוסף שהלייבל הוציאה... ואתר על גראנג'?
אני בטוח שכולם כאן ישמחו לעזור ולתרום חומר - כתבות, קישורים, תמונות ווכו', רק תבקשי!

life style

New member
תודה

לא הייתי בטוחה שזה סאב פופ כי משום מה הם מחקו את האלבום הזה מהיסטוריית האלבומים באתר שלהם.... ובאמת, אם למישהו יש משהו שהוא חושב שיוכל לתרום לאתר , כתבות, ראיונות, תמונות נדירות, ביקורות כ לדבר הוא מוזמן לעלות לשירשור ואני אערוך ואוסיף לאתר

prophet1

New member
טוב ככה

הלהקות בדיסק הם GREEN RIVER MALFUNKSHUN MELVINS SKIN YARD SOUNDGARDEN U-MEN האלבום הוא של C/Z ולא של סאב פופ !!!!! וגם A&M לקחו עליו זכויות בגלל סאונדגארדן נראה לי והוציאו אותו מחדש בשנת 92 ההקלטה נעשתה בין אוגוסט לבין סמפטמבר של שנת 95 ויצא גם בשנה הזאתי. אממ צריכה עוד משו בקשר לזה ? ובכלל אם תצטרכי עזרה אל תהססי לשאול.... ומתי האתר יהיה מוכן ? חחח

life style

New member
האתר...

אני משערת שאחרי פסח... את/ה בטוח/ה בקשר לשנה? משום הייתי בטוחה שזה היה אחד מאלבומי הגראנג' הראשונים.. איפשהו בסוף שנות ה- 80.....

prophet1

New member
או שזה פשוט קרוב המספרים מה בטעות

יצא לי ...חחחחחחח

life style

New member
זה בסדר אתה לא היחיד

גם ב- allmusic הטמבלים כתבו שנת 94 חחח

prophet1

New member
חחח או באמת טמבלים חחחח

כמו שאני תמיד אומר עליהם.....