שאלה חשובה!

bettit

New member
שאלה חשובה!

שלום כשהייתי בת 8 (לערך) נאלצתי לעבור צינתור בלב , עקב רישרוש שהתגלה לי. הבעיה שנוצרה היא- הרופא "המומחה" דאז פגע לי בעורק ברגל וכתוצאה מכך נוצר שטף דם פנימי . מניתוח של שעה זה הפך לכמה שעות טובות שביליתי בחדר הניתוחים וכן מצלקת קטנה שהייתה אמורה להיות נוצרו שתי צלקות גדולות ומכוערות שעד היום לא עברו. כיום אני בת 27 . שאלתי היא: בזמנו ביה"ח המנתח דאג להחתים את אבי שלא יתבע על רשלנות רפואית. אבי הנחמד עשה זאת. אך אני כיום כעוסה ופגועה מאוד מהמקרה - הצלקות נשארו והן ממש מכוערות. האם אני יכולה כיום , לאחר זמן רב שעבר ולאחר שאבי חתם על מסמך לתבוע את ביה"ח?

התיישנות

על פניו נראה כי חלה התיישנות על תביעתך: קטין יכול להגיש תביעה עד הגיעו לגיל 25. לגופו של עניין: מתוך תיאורך אינני בטוחה שיש עילה לתביעה בגין רשלנות רפואית בגלל הצלקות, שהרי הטיפול שבוצע לך היה טיפול מציל חיים.

bettit

New member
טיפול מציל חיים?

ד'ר כרמית טל עוד שלום! הטיפול אותו קיבלתי לא היה טיפול שאמור היה להציל את חיי הרופאים לא סגרו לי את החור ועדיין אני חיה איתו בשלום ואף נאמר לי כי אחיה איתו עד 120 ... אגב -כמעט ואיבדתי את חיי בניתוח הנ"ל האם יש בכל זאת פירצה שדרכה כן אפשר לתבוע?

לא חושבת

היית יכולה להתגבר על כתב הויתור של אביך בקלות, לו היית מגישה את התביעה לפני שמלאו לך 25 שנים. עכשיו - קצת מאוחר מדי. אם את נורא נורא נורא רוצה, את יכולה לנסות להגיש תביעה ולקוות שהנתבעים לא יצעקו "התיישנות" בהזדמנות הראשונה שיש להם (וזה הזמן היחיד שבו יוכלו לעשות זאת).

bettit

New member
תודה!

חיותה שלום! האמת שממש אין לי זמן כח ועצבים לזה , לכן כנראה המשיך לחיות כפי שחייתי עד היום בכל אופן תודה על התיחסותך סוף שבוע נהדר!

למעלה