שאלה חשובה

שאלה חשובה

אני רציתי לדעת לגביי מחירים של עריכה. אני עורך שבד"כ עורך בחוץ..וכרגע אני רוצה להיכנס טיפה ולהתחיל לערוך גם מהבית. יש לי כבר כמה פרוייקטים באופק... השאלה שלי היא: כמה לוקחים לשעת עבודה בשוק הפרטי?? אני מאוד מבקש שלא תתחילו להגיד לי עכשיו כל מיני תשובות פילוסופיות ומתחכמות. אלא באמת איך נקבע המחיר? האם 60 ש"ח לשעת עבודה זה סביר?? האם 25 דולר זה הסכום הממוצע?? אני אמור לקבל לעשות איזשהם קליפים כאלה קצרים של 10 דקות מתוך חומרי גלם. אין לי מושג כמה זמן העבודה הזו תיקח לי אין לי מושג כמה זמן אני אצטרך לשבת על זה. איך אני סוגר מבחינה כספית?? לסגור גלובאלי?? נראה לי לא הכי כדאי...אולי אפילו מבהיל. לסגור לפי שעה נראה לי הכי סבבה. הלקוח מידי פעם יבוא לשבת איתי ואם אני אגיד לו שישבתי X שעות הוא יאמין לי.זה לקוח שמכיר אותי טוב. בקיצור-אלה כמה פרוייקטים מאנשים שונים.. אשמח לתשובה מהירה. המון המון תודה

GGOODD

New member
כמה המלצות...

תבדוק עם כל מיני אולפני עריכה, אנשים פרטיים וחברות כמה הם לוקחים... משמע, תתקשר בתור לקוח שמעוניין לבצע עבודת עריכה ותתעניין במחיר, לאחר מכן תעשה ממוצע וזה אמור להיות פלוס מינוס המחיר שתיקח. לגבי כמה זמן לוקח לשבת על כל פרוייקט, אז זה מאוד תלוי, לפעמים משתלם לקחת גלובאלי, אם אתה יודע שזה פרוייקט לא מסובך ושלא ייקח לך הרבה זמן לשבת עליו, אז תיקח מחיר סך הכל על כל העבודה. אם אתה יודע שזו עבודה שעלולה לקחת יותר מכמה שעות, אז מומלץ לך לקחת לפי שעות, יותר ישתלם לך. לגבי לדעת מראש כמה זמן זה לוקח, אז זה עניין של ניסיון יותר, עם הזמן אתה תראה שאתה תכיר את עצמך מספיק טוב בשביל לדעת כמה זמן לוקח לך לערוך (וזה גם תלוי בסוג הסרט וסוג חומרי הגלם). מקווה שעזרתי למרות שלא נקבתי במחירים ממש... בהצלחה

למעלה