שאלה חשובה

אזרח1

New member
שאלה חשובה

אני עובד על האויד..למרות שזה לא משנה כ"כ לגביי השאלה שלי. מה ההבדן בין הקלטה ב ASSEMBLY .....לבין הקלטה של INSERT. אני יודע מה זה INSERT. (במובן המקצועי של המילה....אבל לא איך שזה מתבטא בהורדה מהאויד לקלטת.....בדיגיטל קאט. וגם מה מ זה ASSEMBLY.??? מה זה הכוונה מבחינת הטיים קוד שיהיה על הקלטת. אשמח להסברים

videokid

New member
הבדלים

INSERT להחדרה של וידאו, אודיו או טיים קוד לקלטת. ניתן לעשות זאת רק אם יש אות סינכרון ע"ג הקלטת! ASEMBLE נועד לעבודה עם קלטות שלא הוקלט עליהם BLACK זה מקליט וידאו כל ערוצי האודיו, טיים קוד + אות סינכרון (TRACKLOCK) אי אפשר להתמש ב שיטה זו להחדרה של קטע כי הוא ישאיר "בור" בסוף ההקלטה. בנושא הטיים קוד, לא קשור בכל אופן אתה צריך להיות ב REGEN או אם אתה רוצה לתכנת טיים קוד או יוזר ביט חדש אז ב PRESET ע"ג איזה פורמט אתה מקליט?

the M

New member
מה זה בדיוק

TRACKLOCK? אני לא חושב ששמעתי את המושג הזה אי פעם.

אזרח1

New member
אז אני לא מבין

מה זה קלטת שלא הוקלט עליהם בלק?? אז אתה מקליט עליהם בלק. יש יותר פשוט מזה?? ואם "אסמבלי" עושה חור בקלטת במידה ורוצים לעשות תיקון אחרי זה.. אז למה לא ליצור "בלק" של שתי דקות לפני כל קלטת,ואז תמיד להקליט באינסרט . כדי שאם נרצה בעתיד להכניס תיקון לא תהיה לנו בעיה. למה משתמשים בכלל באסמבלי?

למעלה