טוב, אני ממשיך את הפיקים שלי, פרק 9
פרק 9 ''האנרגיה של אבא הולכת ונחלשת...'' חשב הצד של טראנקס בראשו של גוטנקס. ''אז זה אתה ?'' אמר רדיץ לגוהן ''אותו הילד הקטן של קקרוט ?''. ''כן !'' ענה גוהן בעצבנות. ''יש לך בעיה עם זה ?'', ונתן לרדיץ אגרוף בגב. ''אנחנו חייבים לעזור לאבא שלי !'' צעק טראנקס לגוטן בראשו של גוטנקס, ''הוא הולך למות !'' צעק טראנקס שוב. וג'יטה הוציא את עצמו מהסלע החד שהזדקר מהאדמה, כולו שטוף דם, היה לו חור בבטן שיצא מהגב, הוא גסס... ''איך הוא, נאפה, ניצח אותי ?'' חשב לעצמו וג'יטה ''תמיד הייתי הייתי יותר חזק, ואני עדיין !'' התעצבן וג'יטה, נזל לו דם, מאז שהשתפד על הסלע הוא כבר לא היה סופר סאייאן. ''אבא !'' לפתע הופיע גוטנקס שדיבר בקולו של טראנקס. ''כך את הסנזו !''. ''אני לא הולך למות !'' אמר וג'יטה. ''אתה כן !'' אמר גוטנקס, הפעם בשני הקולות. ''נו, טוב...'' אמר וג'יטה וזחל לתיק הגב שלו שהיה מונח כמה מטרים מהסלע החד. אבל לפתע משהו מלמעלה פוצץ את התיק. ''נאפה !'' שאג וג'יטה. ''כך את זה !'' רץ אליו גוטנקס. ''כשהתרפנו בתאגיד קפסולה, נתנו לכל אחד מאיתנו סנזו !'' אמר גוטנקס. 'וג'יטה לקח את הסנזו ואכל אותו, ''אתה תשלם על זה נאפה,'' אמר וג'יטה. ''כמעט והרגת אותי !'' והפך לסופר סאייאן 2. ''טוב...'' אמר יאמצ'ה. ''יש לנו שני דרגון בול...'' חמישתם עפו מעל הים, ''כדאי שנלך להרים ! יש שם דרגון בול !'' קרא קרילין כשהסתכל על הראדאר. הם עברו מעל העיר כששמעו קריאה מלמטה. ארבעתם ירדו, הם פגשו את הרקול סטן, אנדרואיד 18, בולמה ווידל. ''הן סיפרו לי מה קרה !'' קרא הרקול. ''אני רוצה להצטרף !''. ''אתה ? להצטרף ?'' שאל צ'אוטזו. ''הרי אתה לא יודע לעוף...''. הרקול הפנה להם את גבו וחשף בלוני גז שהיו קשורים לגבו. ''טוב...'' אמר טיאן. ''גם אני רוצה להצטרף,'' אמרה אנדרואיד 18. ''מה איתך וידל ?'' , ''לא תודה,'' אמרה וידל. ''טוב...'' אמר פיקולו. ''יוצאים לדרך ?''. ''כן !'' ענה קרילין. וכולם עפו לעבר הצפון. נאפה השתמש בקרן גדולה נגד גוקו. גוקו השתמש בטלפורט והופיע מעל נאפה. ''קאמהמאה !'' צעק גוקו. הקרן פגעה בנאפה. ''אאאהההההההה !'' צעק נאפה ונתן לגוקו בעיטה ברגל. גוקו נתן אגרוף לנאפה בלחי. נאפה עף קצת אחורה. ''או קקרוט, לא תיארתי לעצמי שאתה כזה חלש...''. ''הצחקת אותי...'' אמר גוקו סופר סאייאן 3. ''קבל את זה !'' גוקו צעק וירה כדור גדול מבין ידיו. נאפה התחמק אבל קיבל שריטה ביד שהזילה דם. ''מאסנקו !'' צעק גוהן, וירה את המסאנקו על רדיץ. ''איפה אתה גוטנקס ?'' חשב לעצמו גוהן. ''אני צריך אותך !'' גוהן היה מלא דם. ''גוטנקס מגיע !'' שאג גוטנקס והתנפל על רדיץ שהעיף אותו. גוטנקס עף כמה מטרים לקרקע ואיבד את ההכרה. ''גוטנקס !'' צעק גוהן. פרצופו הכועס הופנה לרדיץ. ''בחרת להתעסק עם מיסטיק גוהן...'' אמר גוהן בשקט. ''אאההההההההה !'' שאג גוהן והפך למיסטיק. ''תשאיר את הקרב הזה לי !'' נשמע קול. ''קודם אני יסיים איתו ואחר עם נאפה !'' וג'יטה אמר. ''לא !'' אמר גוהן. ''זה הקרב שלי, עם אתה רוצה תצטרף...'' תוך כדי שהוא נאבק עם רדיץ. ''בסדר...'' אמר וג'יטה וירה קרן על רדיץ. רדיץ התחמק, וג'יטה חייך לעברו ונעלם. וג'יטה הופיע מאחורי רדיץ ונתן לו מרפק בגב. רדיץ צנח למטה שם גוהן החל להכות אותו, ''קבל את זה !'' צעק רדיץ וירה פיצוץ עצום על גוהן. ''בפיצוץ הזה, אני ונאפה השתמשו כדאי לפוצץ את העולם הבא, אתה לא תחזיק מעמד הרבה זמן...'' אמר רדיץ וקם כשכולו דם. גוקו התנשף שוב ושוב, מולו עמד נאפה, למרות שהיה פצוע קצת נראה כאילו לא התאמץ בכלל, לגוקו ירד הכוח והפך לצורה הנורמלית שלו. נאפה תפס לגוקו בשיער בחוזקה, גוקו עמד להתעלף ולא החזיק מעמד. גוקו היה תלוי באוויר, שערו אחוז על ידי נאפה, הוא לא יכל להחזיק מעמד הרבה זמן. ''אאאה !'' גוקו נתן בעיטה לנאפה. נאפה שיחרר אותו ועף אחורה. גוקו נפל למטה מחוסר הכרה, ''סנזו...'' אמר גוקו בקושי. ''תפוס את זה קקרוט !'' לפתע הופיע וג'יטה וזרק לגוקו סנזו. גוקו אכל אותה והתרפא, ''תודה וג'יטה...'' אמר גוקו ושם לב שלוג'יטה יש שפשוף קשה בבטן. ''מה זה ?'' שאל גוקו. ''זה היה חור אבל לקחתי סנזו...'' אמר וג'יטה. ''אבל זה לא הזמן לקשקושים, הבן שלך גוסס...''. ''גוהן ?'' שאל גוקו במפתיע וטס ישר למקום. הוא ראה מסביב את גוהן וגוטנקס מעולפים, ואת רדיץ נשען על סלע, נח. ''רדיץ !'' צעק גוקו. רדיץ הפנה את ראשו לגוקו. ''באת להלחם קקרוט ?'' שאל רדיץ ''נמאס לך מנאפה ?'', ''לא נמאס לי, באתי לטפל בך !'' צעק גוקו. ''קקרוט,'' אמר וג'יטה ''אני ילך לעקב את רדיץ, אתה תלך לראות מה שלום גוהן, אני רואה שגוטנקס בסדר...'', ''טוב וג'יטה'' אמר גוקו. וג'יטה התנפל על רדיץ. גוקו מיהר לגוהן. ''גוהן !'' קרא גוקו. ''אתה בסדר ?'', ''לא...'' ענה גוהן, כולו היה דם ובגדיו קרועים. ''אני גוסס...'', ''כן, אני יודע,'' אמר גוקו בעצב. ''כך את זה...'' והכניס לו לפה סנזו. אבל גוהן לא לעס, ''גוהן !'' אמר גוקו עוד יותר בעצב. ''תאכל את זה ! תציל את עצמך !'', ''להתראות אבא...'' אמר גוהן ועצם את עיניו... גוקו בכה,ותמן את ראשו בגוהן, ''אההההההההה !'' שאג גוקו והפך לסופר סאייאן שלוש כשפרצופו הכועס מופנה לרדיץ... המשך יבוא...