שאלה חשובה

vegeta2

New member
שאלה חשובה

מה זה המשחק dbz legends ? הורדתי סרטון (לא משהו) ולא שמעתי על המשחק הזה אף פעם...

vegeta2

New member
טוב, אני ממשיך את הפיקים שלי, פרק 9

פרק 9 ''האנרגיה של אבא הולכת ונחלשת...'' חשב הצד של טראנקס בראשו של גוטנקס. ''אז זה אתה ?'' אמר רדיץ לגוהן ''אותו הילד הקטן של קקרוט ?''. ''כן !'' ענה גוהן בעצבנות. ''יש לך בעיה עם זה ?'', ונתן לרדיץ אגרוף בגב. ''אנחנו חייבים לעזור לאבא שלי !'' צעק טראנקס לגוטן בראשו של גוטנקס, ''הוא הולך למות !'' צעק טראנקס שוב. וג'יטה הוציא את עצמו מהסלע החד שהזדקר מהאדמה, כולו שטוף דם, היה לו חור בבטן שיצא מהגב, הוא גסס... ''איך הוא, נאפה, ניצח אותי ?'' חשב לעצמו וג'יטה ''תמיד הייתי הייתי יותר חזק, ואני עדיין !'' התעצבן וג'יטה, נזל לו דם, מאז שהשתפד על הסלע הוא כבר לא היה סופר סאייאן. ''אבא !'' לפתע הופיע גוטנקס שדיבר בקולו של טראנקס. ''כך את הסנזו !''. ''אני לא הולך למות !'' אמר וג'יטה. ''אתה כן !'' אמר גוטנקס, הפעם בשני הקולות. ''נו, טוב...'' אמר וג'יטה וזחל לתיק הגב שלו שהיה מונח כמה מטרים מהסלע החד. אבל לפתע משהו מלמעלה פוצץ את התיק. ''נאפה !'' שאג וג'יטה. ''כך את זה !'' רץ אליו גוטנקס. ''כשהתרפנו בתאגיד קפסולה, נתנו לכל אחד מאיתנו סנזו !'' אמר גוטנקס. 'וג'יטה לקח את הסנזו ואכל אותו, ''אתה תשלם על זה נאפה,'' אמר וג'יטה. ''כמעט והרגת אותי !'' והפך לסופר סאייאן 2. ''טוב...'' אמר יאמצ'ה. ''יש לנו שני דרגון בול...'' חמישתם עפו מעל הים, ''כדאי שנלך להרים ! יש שם דרגון בול !'' קרא קרילין כשהסתכל על הראדאר. הם עברו מעל העיר כששמעו קריאה מלמטה. ארבעתם ירדו, הם פגשו את הרקול סטן, אנדרואיד 18, בולמה ווידל. ''הן סיפרו לי מה קרה !'' קרא הרקול. ''אני רוצה להצטרף !''. ''אתה ? להצטרף ?'' שאל צ'אוטזו. ''הרי אתה לא יודע לעוף...''. הרקול הפנה להם את גבו וחשף בלוני גז שהיו קשורים לגבו. ''טוב...'' אמר טיאן. ''גם אני רוצה להצטרף,'' אמרה אנדרואיד 18. ''מה איתך וידל ?'' , ''לא תודה,'' אמרה וידל. ''טוב...'' אמר פיקולו. ''יוצאים לדרך ?''. ''כן !'' ענה קרילין. וכולם עפו לעבר הצפון. נאפה השתמש בקרן גדולה נגד גוקו. גוקו השתמש בטלפורט והופיע מעל נאפה. ''קאמהמאה !'' צעק גוקו. הקרן פגעה בנאפה. ''אאאהההההההה !'' צעק נאפה ונתן לגוקו בעיטה ברגל. גוקו נתן אגרוף לנאפה בלחי. נאפה עף קצת אחורה. ''או קקרוט, לא תיארתי לעצמי שאתה כזה חלש...''. ''הצחקת אותי...'' אמר גוקו סופר סאייאן 3. ''קבל את זה !'' גוקו צעק וירה כדור גדול מבין ידיו. נאפה התחמק אבל קיבל שריטה ביד שהזילה דם. ''מאסנקו !'' צעק גוהן, וירה את המסאנקו על רדיץ. ''איפה אתה גוטנקס ?'' חשב לעצמו גוהן. ''אני צריך אותך !'' גוהן היה מלא דם. ''גוטנקס מגיע !'' שאג גוטנקס והתנפל על רדיץ שהעיף אותו. גוטנקס עף כמה מטרים לקרקע ואיבד את ההכרה. ''גוטנקס !'' צעק גוהן. פרצופו הכועס הופנה לרדיץ. ''בחרת להתעסק עם מיסטיק גוהן...'' אמר גוהן בשקט. ''אאההההההההה !'' שאג גוהן והפך למיסטיק. ''תשאיר את הקרב הזה לי !'' נשמע קול. ''קודם אני יסיים איתו ואחר עם נאפה !'' וג'יטה אמר. ''לא !'' אמר גוהן. ''זה הקרב שלי, עם אתה רוצה תצטרף...'' תוך כדי שהוא נאבק עם רדיץ. ''בסדר...'' אמר וג'יטה וירה קרן על רדיץ. רדיץ התחמק, וג'יטה חייך לעברו ונעלם. וג'יטה הופיע מאחורי רדיץ ונתן לו מרפק בגב. רדיץ צנח למטה שם גוהן החל להכות אותו, ''קבל את זה !'' צעק רדיץ וירה פיצוץ עצום על גוהן. ''בפיצוץ הזה, אני ונאפה השתמשו כדאי לפוצץ את העולם הבא, אתה לא תחזיק מעמד הרבה זמן...'' אמר רדיץ וקם כשכולו דם. גוקו התנשף שוב ושוב, מולו עמד נאפה, למרות שהיה פצוע קצת נראה כאילו לא התאמץ בכלל, לגוקו ירד הכוח והפך לצורה הנורמלית שלו. נאפה תפס לגוקו בשיער בחוזקה, גוקו עמד להתעלף ולא החזיק מעמד. גוקו היה תלוי באוויר, שערו אחוז על ידי נאפה, הוא לא יכל להחזיק מעמד הרבה זמן. ''אאאה !'' גוקו נתן בעיטה לנאפה. נאפה שיחרר אותו ועף אחורה. גוקו נפל למטה מחוסר הכרה, ''סנזו...'' אמר גוקו בקושי. ''תפוס את זה קקרוט !'' לפתע הופיע וג'יטה וזרק לגוקו סנזו. גוקו אכל אותה והתרפא, ''תודה וג'יטה...'' אמר גוקו ושם לב שלוג'יטה יש שפשוף קשה בבטן. ''מה זה ?'' שאל גוקו. ''זה היה חור אבל לקחתי סנזו...'' אמר וג'יטה. ''אבל זה לא הזמן לקשקושים, הבן שלך גוסס...''. ''גוהן ?'' שאל גוקו במפתיע וטס ישר למקום. הוא ראה מסביב את גוהן וגוטנקס מעולפים, ואת רדיץ נשען על סלע, נח. ''רדיץ !'' צעק גוקו. רדיץ הפנה את ראשו לגוקו. ''באת להלחם קקרוט ?'' שאל רדיץ ''נמאס לך מנאפה ?'', ''לא נמאס לי, באתי לטפל בך !'' צעק גוקו. ''קקרוט,'' אמר וג'יטה ''אני ילך לעקב את רדיץ, אתה תלך לראות מה שלום גוהן, אני רואה שגוטנקס בסדר...'', ''טוב וג'יטה'' אמר גוקו. וג'יטה התנפל על רדיץ. גוקו מיהר לגוהן. ''גוהן !'' קרא גוקו. ''אתה בסדר ?'', ''לא...'' ענה גוהן, כולו היה דם ובגדיו קרועים. ''אני גוסס...'', ''כן, אני יודע,'' אמר גוקו בעצב. ''כך את זה...'' והכניס לו לפה סנזו. אבל גוהן לא לעס, ''גוהן !'' אמר גוקו עוד יותר בעצב. ''תאכל את זה ! תציל את עצמך !'', ''להתראות אבא...'' אמר גוהן ועצם את עיניו... גוקו בכה,ותמן את ראשו בגוהן, ''אההההההההה !'' שאג גוקו והפך לסופר סאייאן שלוש כשפרצופו הכועס מופנה לרדיץ... המשך יבוא...

vegeta2

New member
פרק 10

''קאיוקן כפול 20 !'' שאג גוקו ונתן לרדיץ אגרוף עצום בבטן, רדיץ השתתק עם פה פעור, ההילה של הקאיוקן נשארה לגוקו. גוקו נתן לרדיץ בעיטה שהעיפה אותו גבוה באוויר, וג'יטה נעלם והופיע מאחורי רדיץ. ''ביג באנג אטאק !'' צעק וג'יטה, המתקפה פגעה ברדיץ, רדיץ נפל שוב למטה, רדיץ היה מעולף. ''וג'יטה !'' אמר גוקו. ''תלך להלחם נגד נאפה, גוטנקס יתאושש בקרוב, הוא כבר יתפל ברדיץ...'' שם את שני אצבעותיו על מצחו ונעלם משם. ''אנחנו קרובים'' אמר קרילין, הם כבר היו מעל ההרים. פיקולו הינהן בהסכמה. ''אאההה !'' נבהל יאמצ'ה, משהו הופיע לו מול הפרצוף, ''או גוקו, אתה מבהיל עם הטלפורט שלך !'' אמר הרקול. ''מצטער על זה...'' אמר גוקו בפרצוף עצוב, ''רציתי להגיד לכם משהו, במשאלה השניה שלכם תבקשו להחזיר את גוהן לחיים'' סיים ונעלם משם. ''גוהן מת ?'' שאל פיקולו אבל זה היה מאוחר מדי, ''אני באמת לא מרגיש אותו,'' אמר טיאן. אנדרואיד 18 הינהנה לחיוב. גוקו חזר למקום בו נלחם נגד רדיץ, וג'יטה כבר לא היה שם, הגופה של גוהן נשארה לה שם, במקום גוטנקס היו שם גוטן וטראנקס מעולפים, ורדיץ היה שם, גוסס. ''גוטנקס לא יהרוג אותו, אני יהרוג אותו'' אמר לעצמו גוקו. גוקו עף למקום בו היה רדיץ, ורדיץ שם לב אליו. ''קקרוט רחם עלי,'' אמר רדיץ בשקט. ''אחרי הכל אנחנו אחים, וכשבאתי לכדור הארץ, רק רציתי לטובתך, להחזיר אותך להיות סאייאן אמיתי, מה שאתה לא, ואתה התנגדת, והרגת אותי, ואני רק רציתי לנקום, קקרוט, עזור לי...''. ''לא אעזור לך !'' צעק גוקו אבל בפנים הוא ריחם עליו. ''רחם עלי, קקרוט, אבא שלנו היה רוצה שתהיה סאייאן אמיתי, היכרתי אותו...''. ''אבא שלנו...'' אמר גוקו ''לא היכרתי את אבא שלנו, אני יודע שהוא מת התפוצצות כוכב וג'יטה.''. ''איך שאתה רוצה...'' אמר רדיץ וירה יריה גדולה על גוקו. וג'יטה נלחם נגד נאפה, וג'יטה לא היה פצוע כל כך, רק מה שיפשופים, ולנאפה היו רק שני שפשופים. ''או וג'יטה,'' אמר נאפה. ''אני רק משחק איתך...'' והעיף את וג'יטה למטה. וג'יטה נפל על משהו רך הוא הסתכל מה זה היה, וראה שזה התיק של טראנקס, הוא פתח אותו וראה ערימה של שעועיות סנזו, ''עכשיו יש לנו מספיק סנזו...'' שמח וג'יטה ולקח אחת. לפתע הופיעו שני דמויות משני צדדיו של וג'יטה, טראנקס וגוטן, שניהם פצועים. ''קחו את זה'' אמר וג'יטה ונתן להם סנזו. ''אה ?'' שאל גוהן. היה לו הילה על הראש, איפה שהיה אמור להיות משרדו של המלך יאמה, היה כלום חוץ מעננים. גוהן עף למצפה של דנדה. ''גוהן ! שוב אתה פה !'' אמר דנדה בשמחה, ''גוהן, למה אתה מת ?'' שאל מר פופו, ''גוהן מת ?'' שאל דנדה. ''זה סיפור ארוך, אני צריך לתקשר עם אבא שלי...'' אמר גוהן. ''שים יד על גבי...'' אמר דנדה. גוהן שם את ידיו על דנדה. ''אבא ? אתה שומע אותי ?'' שאל גוהן. ''אני שומע אותך גוהן, אל תדאג במשאלה השניה יבקשו שתחזור לחיים.'' אמר גוקו שעמד מול רדיץ. ''תודה אבא...'' אמר גוהן כאילו זה לא מה שרצה. ''אז תיקשרת עם הבן שלך ?'' שאל רדיץ ששכב פצוע. גוקו לא ענה, ללא אתה לא הייתי מתקשר איתו ! הוא היה עומד פה ! ''רדיץ זה הזמן...'' שמע רדיץ קול. רדיץ נעלם. ''אתה מפחד ?'' שאל גוקו אבל לא הייתה תשובה. גוקו הגיע למקום בו ישבו וג'יטה, טראנקס וגוטן. ''היי אבא !'' שמח גוטן. ''היי...'' אמר גוקו בעצב. ''וג'יטה סיפר לנו,'' אמר גוטן. ''גם אני עצוב...''. ''היי !'' קרא טראנקס בבהלה. ''אני מרגיש את שניהם למעלה באוויר ! ביחד ! הם מתכננים משהו !''. ''אתה צודק'' אמר וג'יטה. ''כדאי שנהיה מוכנים...'' אמר גוקו ''לדבר הנורא מכל...''. המשך יבוא...

vegeta2

New member
תיקון לפרק 10

בקטע שגוקו מדבר עם רדיץ, גוקו לא ענה, ולבסוף צעק ''ללא אתה לא היית, לא היית מתקשר איתו ! הוא היה עומד פה !''

vegeta2

New member
פרק 11

וג'יטה עף למעלה, ועוד לפני שהגיע שמע את קולו של נאפה מדבר אליו ''וג'יטה, אתה זוכר כשנחתנו בכדור הארץ פוצצנו את ההעיר המזרחית ? זוכר איך ? אני ישתמש באותו דבר נגדך !'' קרא והרים את שני אצבעותיו באוויר, פיצוץ גדול היה מסביב. וג'יטה נפל למטה אבל כשהתפזר האבק מעליו הוא עמד במקום כאילו לא קרא לו כלום ''ועד היום אני לא מבין איך זה פוצץ עיר שלמה...'' אמר בחיוך. נאפה היה המום, ''כדאי שעכשיו...'' אמר רדיץ. ''מה עכשיו ?'' שאל גוטן בעצבנות. ''גנבו את זה ממשרדו של יאמה...'' אמר נאפה והציא משיריונו שני עגילים . ''אלה עגילי פוטרה !'' קרא גוקו בדאגה. ''אתה מוכן רדיץ ?'' שאל נאפה את רדיץ. ''כן'' ענה רדיץ ותפס עגיל שנאפה זרק לו. שניהם ענדו את העגילים, שני הגופים זהרו ונמשכו אחד לשני. שניהם התחברו לגוף אחד שזהר כמה זמן, עד שהזוהר נעלם... עמדה שם דמות גדולה ושרירית, שערה היה חום ככה וקוצני שמגיע עד לכתפיים, בעל שריון סאייאני ופרצוף מרושע עם זיפים. ''הנה הפחד הגדול ביותר שלכם'' אמר השילוב. ''נאפה ורדיץ, רדיפה !''. ''רדיפה ?'' שאל וג'יטה בצחוק. ''לא מצאת שם יותר מוצלח ?'', ''אבא !'' אמר טראנקס בדאגה. ''אתה לא מפחד ?'', ''למה שאפחד ?'' שאל וג'יטה ''הרי גם אנחנו יכולים להשלב לא ?''. מצטער שהפיק מאוד קצר פשוט אין לי זמן, ואני ימשיך בפעם אחרת... המשך יבוא...

ashkeloni

New member
יש לי הערה

מיסטיק זאת לא צורה שגוהן הופך אליה כמו שהוא הופך לסופר סאייאן...

vegeta2

New member
כן, אני יודע שזה לא כמו סופר סאייאן

אבל, סתם בשביל הקטע...

למעלה