שאלה חשובה!!!!

• פותח הנושא Ben17
  • פורסם בתאריך

Ben17

New member
שאלה חשובה!!!!

שלום!! אני נרשמתי לעתודה לא מזמן ועדיין לא קבלתי שום תשובה מהצבא. האם יש מישהוא שכבר קיבל תשובה כלשהיא מהצבא ונרשם לאוניברסיטה? ידוע לי שהחודש נגמרת ההרשמה לאוניברסיטה איך אנחנו אמורים להירשם אחרי סיום ההרשמה? מישהוא נרשם לאוניברסיטת חיפה?

MuadDib

New member
תמיד עתודאים נרשמים בהרשמה מאוחרת

כלומר, בעצם אחרי שנגרמת ההרשמה לסטודנטים רגילים. ישנו איזה שבוע שכולם מקבלים תשובה מהצבא, ואז כולם רצים לחנויות לקנות את הערכות הרשמה. אם אתה חושב שסיכוייך טובים, קנה את הערכות, וברגע שבצבא יתן לך תשובה, תרשם (צריך עוד באותו שבוע). ד"א: גם אם יתנו לך תשובה שלילית (יעני, שלא עברת את שלב א´), אתה תמיד יכול להרשם בכל זאת, לעשות פסיכומטרי נוסף (ולשפר) ואז תהיה לך תשובה חיובית בשלב ב´, וגם לא תפספס את ההרשמה.

Hawk17

New member
שלב ב בלי שלב א !?../images/Emo35.gif

muadib אחי. איך זה שאפשר להגיע לשלב ב אם לא עברת את שלב א? כמו כן אתה מדבר על פסיכומטרי נוסף. האם אתה מתכוון לפסיכומטרי אחרי מועד מרץ אפריל? תודה. omer.

MuadDib

New member
כל השלבים האלה לא ממש משנים

מניסיון. בד"כ כשהעתודה דוחים הם לא דוחים אותך משתי העדיפויות אלה רק מהעדיפות הגבוהה ביותר. אם הסיבה לכך היא פסיכומטרי נמוך (פחות מ-650) אז ניתן לעשות עוד פסיכומטרי, ואז לדחייה הזאת לא תהיה משמעות כי שלב ב´ זה השלב שקובע (כי בשלב ב´ במילא כבר יש את כל הציונים). בקשר לפסיכומטרי, לעניות דעתי, מועד אפריל הוא המועד האחרון בשביל עתודה, ואני התכוונתי אליו.

למעלה