יש לי אישה בסימס סופר סטאר עם 3 כוכבים היא יכולה להקליט אלבום אבל כל פעם שהיא מקליטה אל אצמה האיש שמקליט דופק את הראש בקפטורים בגלל שהיא לא שרה טוב. איך לקדם אותה? יש לה כבר שני אהובים כוכבים וארבע חברות כוכבות. ואני לא מצליחה!!!!!!!!!!!
היצירתיות והכריזמה של הסימית שלי מ-ל-א-י-ם ויש לה כוכב אחד ושאני רוצה להקליט סינגל כמו שהיא אמרה המקליט מנדנד את ראשו לשלילה. מה אני צריכה לעשות? זה סתם מוריד לי כוכבים
שאת הולכת להקליט יש לך שלוש אפשרויות: normal mellow over the top למשל בהתחלה לחצת שלוש פעמים normal הפעם הראשונה הוא אהב את זה פעם שנייה לא ופעם שלישית שוב לא. את מבינה מכך שהביצוע של normal מצליח רק בקטע הראשון של השיר. עכשיו נותנים לך עוד הזדמנות בגלל שהוא אהב normal בקטע הראשון את מתחילה עם normal ומחליפה לmellow או over the top את לוחצת על normal ונגיד שבחרת פעמיים mellow. מקליט אהב את הסדר normal וmellow ואת הmellow האחרון לא אהב. את מקבלת הזדמנות אחרונה עכשיו את יודעת שהקטע הראשון הוא normal הקטע השני הוא mellow ולכן הקטע האחרון חייב להיות over the top עכשיו תעשי לפי הסדר הרשום ותצליחי