שאלה חשובה

שאלה חשובה

בספר הרביעי בגביע בעולם במהלך פגישתם של ארתור וויזלי,לודו בגמן וברטי קראוץ(ז"ל) הם מעלים את העניין שארתור אסר על איזה מצרי אחד ליבא שטיחים מעופפים לארץ כי "שטיח רשום כפריט מוגלגי"(כך ארתור אמר). הבעיה היא שמוכרים בארץ מטאטים מעופפים אבל גם מטאטא זה פריט מוגלגי???!!! מחכה לתגובות J.K. WIZZLI

Meijen Shaggy

New member
רשום על זה ביתר פירוט

ב"קווידיץ´ בכל הזמנים". הנקודה העיקרית היא שמותר רק מטאטא (בכוונה נבחר מכשיר מוגלגי) ורק מטאטא. בגלל זה שטיח, למשל, נאסר -- כי הוא לא מטאטא. עכשיו, המטאטא נבחר כי: א. קל להחביא אותו. ב. לא צריך להסביר את נוכחותו. (במידה ומוגל רואה מטאטא בביתך, זה הרי נורמלי.) ג. קל לייבא ולייצא אותו. ד. לא יקר. ארבע הסביות הנ"ל מובאות ב"קווידיץ´ בכל הזמנים", אבל כמובן שרולינג קודם החליטה לבחור מטאטא, ורק אחר כך מצאה את ההסברים הללו. Meijen Shaggy

אני לא רוצה להעליב

אבל אתה נשמע כמו מישהו שאנחנו לא אמורים לראות בחופש, ולצערה של חברה שלי היא כן ראתה אותה! (אני מדברת על... קשה להגיד את המילה הזאת..... מ... מו.... מור.... מורה! בלעעעעעעעעעעע) *מקיאה*

Meijen Shaggy

New member
העלבת מאודדדדדד!! ../images/Emo46.gif

האמת היא, כשזה מגיע להארי פוטר, אז אני לפעמים נוהג לדבר ככה... כזה לרשום עובדות ובסגנון הזה... Meijen Shaggy

למעלה