שאלה חשובה הייתי רוצה יותר מידע על שירות לאומי חילוני והאם זה משנה נאיזה סיבות קיבלתי פטור מהצבא
A angel1985 New member 12/12/03 #1 שאלה חשובה הייתי רוצה יותר מידע על שירות לאומי חילוני והאם זה משנה נאיזה סיבות קיבלתי פטור מהצבא
מ מזל מאזניים New member 12/12/03 #2 שירות לאומי חילוני העמותה הראשית, שמפעילה שירות לאומי חילוני היא "שלומית". טל' להרשמה - 03-6129202. כל מי שקיבל/ה פטור מהצבא, ולא משנה מאיזו סיבה, רשאי להרשם לשירות לאומי.
שירות לאומי חילוני העמותה הראשית, שמפעילה שירות לאומי חילוני היא "שלומית". טל' להרשמה - 03-6129202. כל מי שקיבל/ה פטור מהצבא, ולא משנה מאיזו סיבה, רשאי להרשם לשירות לאומי.
M M o n a L i s a New member 12/12/03 #3 היי מלאכית ../images/Emo20.gif אם את מעוניינת בעוד מידע תסתכלי בקטגוריות שיש בפורום, ואם יהיו לך עוד שאלות, יותר ספציפיות אענה בשמחה . אני חושבת שכדאי לך לבקש חוברת מידע מ"שלומית".
היי מלאכית ../images/Emo20.gif אם את מעוניינת בעוד מידע תסתכלי בקטגוריות שיש בפורום, ואם יהיו לך עוד שאלות, יותר ספציפיות אענה בשמחה . אני חושבת שכדאי לך לבקש חוברת מידע מ"שלומית".