שאלה חשובה

שאלה חשובה

האם אפשר לשים באותו הכלוב ביחד 1)תוכונים וקוקוטלים? 2)תוכונים וכנריות? 3)תוכונים ופינקים? 4)קוקוטלים וכנריות? 5)קוקוטלים ופינקים?

נו בבקשה אני צריכה את זה להיום

מחר ישר אחרי בצפר אני הולכת לקנות את שתי הנקבות לתוכונים שלי ואני רוצה גם לקנות פינקים או כנריות או קוקוטלים. אבל אני צריכה בשביל זה לדעת בדיוק מי מסתדר עם מי....אז בבקשה תענו על השאלות בהודעה למעלה.. זה ממש חשוב לי וממש דחוף.

גם קוקוטלים ופינקים? למרות הגודל?

קוקוטלים לא יתקפו פינקים/כנריות? כי הם הרבה יותר גדולים מהם....

טוב נראה לי שאת ענין הקוקוטלים

אני אדחה..... בנתיים אני אקנה היום שתי נקבות לתוכונים שלי וזוג או של פינקים או של כנריות נראה.... ועוד שאלה: בחורף היטות הכלוב שלי הוא מחוץ לבית אני צריכה לחמם אותו או משהו? או שרק לשים איזו יריעת ניילון שתגן עליהם מהרוח? (אל תגידו לי לחות כי אני באילת אין פה לחות.)

לעטוף בנילון ולהשאיר כמובן צד אחד

פתוח או חלק קטן פתוח בשביל אוויר. ומזל טוב על התוכים החדשים

סינאן

New member
שתי תשובות במכה

היי אצלי ישנם זוג קוקטלים יחד עם עוד כמה זוגות תוכונים והכל טוב כבר כמה שנים אני גר בצפון וקר פה לכלוב יש גגשגם אם אני סוגר אותו נשארים פיתחי איוורור מסביב הוא מכוסה נילון כשהפתח הקידמי גם עם נילון בסיגנון מיקלחת כך שאין בעיה לפתוח לטיפול או ביום נעים

זה בסדר אני עוטפת רק למעלה....

רק את החלק העליון.... כי למטה יש ארנבות והם לא צריכות כיסוי.... חוצמזה אני כנראה יעטוף רק בצד אחד או שניים שמהם באה הרוח כי סך הכל החצר שלנו דיי מוגנת.. לפעמים יש רוח ממערב או מדרום אבל השאר סגור... ולגבי הקוקוטלים.. התכוונתי לוותר בגלל הפינקים לא בגלל התוכונים. ועוד שאלה... ראיתי היום נקבת תוכון דיי חמודה אבל בדונגית(?!) היה כזה טיפה יובש כזה.... זה בסדר או שלא לקנות אותה אם יש לה את זה?

סבבה אז....

יש לי היום לבדוק רק בעוד שתי מקומות ואני מביאה שתי נקבות היום בטוח.... לגבי קוקוטלים.... אני גם חוששת בגלל הפינקים וגם אמא שלי טוענת שהם נורא רעשניים.... אזז... בנתיים לא.. נראה בהמשך...

למעלה