שאלה חשובה!!!

Darkness

New member
שאלה חשובה!!!

שלום! אני ולהקתי הולכים להופיעה בקרוב ואנחנו רוצים לעשות COVER לשיר של לד זפלין. בקיצור רציתי לעשות סקר קטן כדי לדעת איזה שיר הכי היתם רוצים לשמוע בגרסה מחודשת ומעניינת ביותר!!! תודה על שיתוף הפעולה באסיסט להקת סטרינגסיישן!

epitaph

New member
אפשר גם לעשות ל...

Heartbreaker The Song Remains Whole Lotta love אלה שירים יותר קיצביים אז תגיד בסוף לאיזה שיר תעשו COVER ? :)

Metal_F

New member
ידידי....

אתה ולהקתך נרתמים למשימה קשה מאד. לעשות קאבר ללהקה בקנה מידה של לד זפלין זה בהחלט לא דבר מומלץ ללהקה מתחילה. בכל אופן אני חשבתי על Babe im gonne leave you גרסת שנות האלפיים. נראה מה יצא. בהצלחה לכם.

taya

New member
שמש בגבעון דום

זה בדיוק מה שחשבתי, זה שיר שיהיה מעניין לשמוע אותו בגירסה מחודשת. כבר הרבה זמן אני מרגישה את הצורך העמוק של החברה המערבית באיזה חידוש מעניין ל- Death is not the end של בוב דילן (מלאו לו שישים אתמול-שלשום-לפני-שבוע+ (הדעות חלוקות, ביני לבין עצמי לבית מלון קליפורניה)). אולי יש לזה חידוש ואני לא מודעת?. בכל אופן, פסח שמח וכשר לכולנו.

Darkness

New member
טוב... התשובה הגיע

אני מאוד רציתי לעשות את Thank You או את Stair way to heaven אבל לאחר התלבטות עמוקה ((והתעלמות של שאר חברי הלהקה מהדעה שלי)) הוחלת לעשות גרסת Distortion ל- Baby i gonna leave you למרות שיצא מגניב לאללה, אני עדיין מעדיף את האחרים אני אפרסם עותק אם אני יוכל! יאללה ביי! Darkness

Metal_F

New member
תטדה רבה :) !

שיר ענק!!! תפרסם בבקשה... חבצלת (טאיה אנחנו שולטות:)

למעלה