מישהו מכיר את הפרוצדורה והיחס של הצבא כלפי יתומים מאם? (אימא של חברה שלי נפטרה שבוע שעבר... היא מתגייסת עוד חודש וחצי והיא רוצה רחוק בלי שום הקלות חוץ מאולי לצאת לאזכרה ושהיציאות יפלו בראשי חודשים עברים כדי שהיא תוכל ללכת לבית הקברות...) בתודה מראש ריקי
אבל ברגע שהיא תתגייס פשוט ללכת למשקית ת"ש אפילו כבר בטירונות והתחיל עם התהליך. לאזכרה בטוח יתנו לה ללכת, לגבי לצאת בראשי חודש עיבריים אני בספק למרות שהכל תלוי איפה היא תיפול ומה יהיה תפקיד ומי יהיה מפקדה.
שתפנה למשקיית ת"ש ותצהיר בפנה הכל בלי להתבייס בבסים סגורים למשקית ת"ש יש הרבה כוח ויכולו לעזור פלוס שלמקרא אבל לסוגם משוחררים אותך בדרך כלל אלא אם כן נמצאים במצב חירום או בתפקיד שמחייב אותך להיות בבסיס כמו קצינת חמ"ל לדוגמא בשבתות וגם זה אפשרי לשינוי אבל שתפנה למשקיית ת"ש בלי להתבייש ותספר לה הכול אגב חברה הכי טובה שלי יצאה אם בחור שאבא שלו נפטר והוא היה ילד יחעד והיא שירתתה בבסיס סגור וקיבלה אישור מיוחד לצאת להלוויה לשבעה ולחודש ולתמוך בבן זוג שלה הצבא גמיש בנושאים האלה היא גם יכולה לפנות למשקית נפגעים ולקניית שלשות ביחידה שיעזרו לה במה שהיא תצטרך