שאלה חשובה !!!

שאלה חשובה !!!

בתור נהג מתחיל אני מחפש משהו לא יקר ... אולי יד שנייה ... ידני ... זול ... לא שוחט בטיפולים\אחזקות וכד` .... המלצות ומענות ..... זה חשוב

עמרי 24

New member
מממ... :cool:

אלה שמכירים אותי כאן...(מי שלא מכיר שירים אצבע ויעמוד בצד) יודעים את מה שאני הולך להוציא מהפה... חיפושית זה עונה על הכל: אתה יכול לקנות אותה בגג (וזה באמת יהיה שחיטה או שזה ממש שווה את זה) 4000 שקל הטיפול הכי יקר שלה יכול להיות 2000 שקל וזה אומר בעצם מנוע חדש. היא אמינה (תראה לי עוד מכונית בת 20 ומעלה שעוד דוהרת בכבישים ב-130 קמ``ש) היא פשוטה,טיפולים בה אפשר לעשות בבית ועוד לא ניתקלתי בתקלה שספריי לניקוי קרבורטורים לא פותר. אה,ויש לה רק 4 הילוכים,אי אפשר להיסתבך! :)

ranfin

New member
מסכים רק צריך להזהר

למצא חיפושית במצב מכני טוב היום זה קשה (לפי דעתי). אם חיפושית אז יש את ה 1303 הדגם האמריקאי: חלון מעוגלת דש בורד וחצי אוטומטי (אין קלאץ) שלושה הילוכים + רוורס. פגז של אוטו אני התחלתי עם כזה ורק טוב יוצא ממנו. המנוע (אם הוא מטופל) די חזק ואפשר גם לעשות ביצועים איתו (הנעה אחורית מבטיחה הנאה בנהיגה). לנהג חדש יש לי רק אזהרה אחת לגבי חיפושיות, מאחר והמנוע מאחור ואין משקל כבד בקידמת הרכב יש סכנה בעת בלימה לנעול את הקידמיים ולהכנס לתת היגוי (ותאמינו לי היו מיקרים שבהם היתי בטוח שאני והחיפורשה שלי בדרך לעמוד). הדגם הזה בזמנו היה יותר יקר וגם לא הופיע במכירונים!!!

baryb

New member
חיפושית?...

לא יודע. אני ממליץ על 205. אוטו די טוב קצת אוכל שמן אבל הוא די חדש ונעים לנסיעה. חוץ מזה לך תשיג חיפושית היום.

עמרי 24

New member
כבר דיברנו על זה פעם,לא?

יש לי את ה1303 אמריקאית אבל דש בורד רגיל,גיר רגיל ומנוע פיצוצי. שווה בטירוף אפילו ברמת הביצועים (בהתחשב במכונית בת 29)

עומרי שכחת משהו קטן

כל מי שקונה חיפושית, צריך גם להצטייד בזוג אוזניות כמו של הטרקטוריסטים(בגלל הרעש כמובן) גם אם תיתן לי חינם חיפושית לא אקח(כמובן שאני מדבר על החיפושית הישנה, לא החדשה.) אז מה אם חיפושית היא אמינה? חוץ מזה אין לה כלום. לא נוחות ולא כלום. שלא לדבר שבקיץ אתה מרגיש כמו בתנור של מאפיית טאבון. כבר עדיף להשקיע עוד כמה אלפי שקלים ולקנות סובארו, אוטו אמין לא פחות, יותר נוח והכי חשוב: יש לו מזגן. ממש לא ברורה לי ההתלהבות מהחיפושית.

עמרי 24

New member
נכון,אין בה מזגן

אבל היא נוחה,צריך להרגיש בשביל להבין... ועד עכשיו לא יצא לי לסבול כשנסעתי בה,אפילו לפני כחצי שנה כשירדתי איתה לאילת,ולפני זה לצפון,פעמיים!!!

66

New member
סוזוקי סוויפט

אומנם אוטו מינימלי אך בהחלט יכול להתאים מבחינת עלות, אמינות, סחירות.

למעלה