שאלה חשובה!

קנגרו3

New member
שאלה חשובה!

שלום לכם, אני בהריון בתחילת חודש רביעי ומחפשת עבודה במשרה חלקית. מובן שאסור לי לחשוף את עצם היותי בהריון כי אף אחד לא יקבל אותי לעבודה ככה. מכיוון שאני חייבת לעבוד!! לאיזה עבודות לדעתכם אוכל להתקבל במשרה חלקית, לצאת אח"כ 3 חודשים לחופשת לידה ולחזור מבלי שהדבר יכעיס את המעביד? אולי ברשת סללורית שיש בה הרבה עובדים או משהו כזה? אבל אני לא יכולה משמרות מכיוון שיש לי בת שהולכת לגן עד הצהריים! אנא עצתכם!!

קנגרו3

New member
הבהרה../images/Emo70.gif

יש לי נסיון מזכירותי, מכירתי, הייטקי ומוקדני. תודה.

hoolon

New member
יופי, להערים על הבוס

ואחר כך תתלונני בבית משפט שהעיפו אותך בגלל שאת בהריון

קנגרו3

New member
זאת תגובה לא הוגנת! לא היו לי שום

כוונות להתלונן על אף אחד - אני אקח את הסיכון שיפטרו אותי אח"כ ואפוטר בכבוד במידה שאצטרך. דבר שני- יש ברירה?? אף אחד לעולם לא יעסיק אותי אם ידע שאני בהריון וכל זה למה?? בגלל 3 חודשים חופשת לידה - אפשר לחשוב איזה נורא זה. ודבר נוסף ואחרון - אם אתה/את מוכנה לפרנס אותי ואת הילדים שלי אין בעיה, אבל כל זאת זה התפקיד שלי, אני חייבת לעשות זאת!

hoolon

New member
מוצצת דם

תחנה הבאה - בית משפט לתביעות קטנות. תלונה - פיטר אותי בגלל שאני בהריון. תלונה - הוא עשה לי ככה וככה.

קנגרו3

New member
אוי ואבוי - לאן הגענו?! מוצצת דם?

כנראה שלא הגעתי לפורום הנכון! לא ידעתי שיש פה זוועות כאלו! שלום ולא להתראות.

orom

New member
נראה שה"דיון" יצא קצת משליטה

בכל אופן לגבי הצעות אופרטיביות- האם חשבת לעבוד בבנק שם העבודה אומנם במשמרות אבל בחלקה היא מפוצלת. זאת אומרת שחלק מהשבוע תעבדי חצי יום. מה עם לטפל בילדים- לקחת תחת טיפולך עוד תינוק/ת בגיל חצי שנה. איזה נסיון הייטקי-מכירתי-מוקדני יש לך?

orom

New member
ועוד משהו

בלוח הצעות העבודה של הפורום ניתן למצוא הצעות לחצי משרה כגון גרפיקאי/ת, טלפן/ית ועוד וכמובן את יכולה לפרסם כי את מחפשת עבודה בלוח מחפשי עבודה. בהצלחה.

orom

New member
ואחרון ודי...

מה עם לעבוד מהבית בהדפסת עבודות לסטודנטים? את יכולה לפרסם מודעות באוניברסיטאות ובמכללות השונות שאת מדפיסה עבודות כגון סמינרים, תרגילים ועוד.

תרומה לקטן/ה שבדרך

כשאת אומרת "אסור לי לחשוף . . ." וחושבת שהכל כבר יסתדר . . . את מתחילה להערים על עצמך, ובמיוחד על העובר. איך הוא או היא יחושו שמסתירים אותם ? הלא ידוע שעוברים בבטן שומעים מוסיקה ומבחינים למשל באור וחושך, שתנועות העובר מושפעות מכל מני גורמים . . . בקיצור מדובר בטעות שדורשת תיקון. לטובת כולם. אבל מה לעשות, נפלת שבי לאיזה שהוא דפוס חשיבה מקובל, אפשר לסלוח ולתקן הכל. עכשיו לעניין השני - העבודה. איך את עם ילדים ? יכולה לתקשר טוב ? במה את באמת טובה - לא בכותרות אלא כמו שאת מרגישה זאת. נסי לזהות אצל עצמך את נקודות העוצמה ולהמשיך משם. בהצלחה, אמיר דרור מימוש עצמי בעבודה

למעלה