שאלה חשובה...

שאלה חשובה...

אני יודע איך אפפשר לחבר מגבר אחד למחשב והלהקליט... אבל אני לא יודע איך אפשר להקליט כמה כלים, ואני לא מכיר שום תוכנה טובה מישהו יכול לעזור לי?

Sham 69

New member
LINE 6

אני חושב שיש ב POD (שזה החבילה הקטנה של ליין 6) חיבור לכמה כלים

cut2

New member
LINE 6

זה לא בדיוק זה... זה מכשיר שנותן לך סאונדים לגיטרה. האמת, אני מכיר מישהו שקנה אותו (בן 30 ומשהו...), ואמר שזה פשוט חרא של מכישר, לא שווה 4000 שקל. עדיף DIGITECH, וגם בעיני.

Sham 69

New member
LINE 6...

לא.. אמרו לי וגם קראתי שהוא יכול להתחבר למחשב ונראה לי יש לו כמה חיבורים גם לכלים אחרים

Distorted

New member
לא מדוייק...

תראה, אני שמעתי את המכשיר, והוא מכשיר מצויין, לכל מי שמתעניין בסאונדים של רוק או גראנג`, או בלוז. מכשיר חכם, עם המון אופציות, ואפילו נובים לשינויים מהירים, בלי להיכנס לעריכה דיגיטלית. הייתי קונה אותו, אילו רק היה לו דיסטורשן מטאלי כמו שאני צריך. והוא עולה 2800 שקל, לא הרבה יחסית למה שהצעצוע הזה מציע. לי, לעומת זאת, יש את ה- GT-3 של BOSS, ואני מרוצה מכל שנייה שאני מנגן בו. דיסטורשן מדהים שאין בהרבה מכשירים, ועוד 1001 דברים, שאולי לא כולם כל כך שימושיים, אבל אין ספק שנחמד שיש אותם. אני ממליץ בחום על המכשיר הזה, לכל מי שמעוניין בסאונד חי, לא מקומפרס יתר על המידה, ויכולת שליטה טוטאלית על תדרים בכל אפקט ואפקט.

wiz

New member
GT-3

גם לי יש את המולטי הזה, והוא ממש טוב... יש לו צלילים של Lead ודיסטורשן שאני אישית מאוד אוהב והצלילים של האקוסטיות וה - Clean פשוט מעולים ! אחלה מכשיר ! ואם יש לך כסף, אז אני הייתי הולך על ה- GT-5, או בכלל על משהו של לקסיקון... רק חבל שהם עולים פי 2,3 מהמולטי הזה.... בקשר ל- Pod, לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב, עולה בסביבות ה 2300 שקל, ומעולה להקלטות... אבל אין לו פדאלים, ואין לו שליטה בזמן אמת על כל מיני פרמטרים כמו שיש למולטים אחרים. ותבדוק גם את ה- Gfx-8 של Zoom. גם מכשיר פצצה !

S.C

New member
יש לו פדאלים...

רק שקונים אותם בנפרד... וזה עולה בערך 1500 אם אני זוכר נכון...

Sham 69

New member
אמממ... בקשר ל ZOOM

אני אישית לא אוהב ZOOM יש לזה צליל פלסטי מדיי.. לי יש ToneWorks Korg AXIG ואני דיי מרוצה ממנו

Grass_Hopper

New member
אז ככה

אם אתה רוצה כמה כלים ביחד אז אין לי מושג אבל אפשר להקליט כל אחד בנפרד ולחבר אותם כלומר בטרקים התוכנה שאני ממליץ והיא בת זונה של תוכנה היא cool edit 2000

למעלה