שאלה חשובה

לב ב

New member
שאלה חשובה

ידוע כי בימינו ניתן למצוא קלטות וידיאו ללימוד כמעט כל דבר ממחול אירובי ועד יוגא וכו'. האם ידוע למישהו מכם אם קיימת קלטת לימוד כזו לריקודי סלסה או לטינו אמריקאי בכלל? השיעורים פשוט עולים הון!!! תודה לכל מי שיענה.

Palalolito

New member
קיימות עשרות

קלטות ע"י המדריכים הטובים בעולם, ישנן גם קלטות של בתי הספר בארץ.

Palalolito

New member
נראה לי ש STM מוכרים

האמת בקונגרסים ופסטיבלים יוצא שרואים אותן למכירה. אני בטוח שאלכס יודע איפה יש למכירה בארץ אבל הוא כרגע 2 מטר מלבנון עם איזה רובה ביד....

Lechko

New member
היי

אלכס חזר לרגע משני מטר מלבנון
נכון שיש קלטות באינטרנט (וגם בארץ יש כמה קלטות שהקליטו חברה כאן, הייתה קלטת שמכרו בלטינגייט בזמנו אם אני לא טועה). אחרי שהשגתי חלק גדול מהקלטות הזמינות בשוק אני יכול להגיד לך מה שכבר אמרתי לאנשים אחרים: הקלטות לא משמעותית זולות יותר משיעורים ולכן המחיר לא משחק כאן תפקיד גדול (רק כדוגמא, קנינו בשותף זוג קלטות של הנרי הררה שעלה לנו אם אני לא טועה משהו כמו 300 שקלים עם דמי המשלוח והכל.) בנוסף, הקלטות לא ילמדו אותך לרקוד סלסה (לטעמי לפחות). אם בא לך ללמוד, כדאי ללכת למורה טוב בארץ... השאלה הקשה יותר היא איפה למצוא אחד כזה, אבל כאן אני כבר לא אביע דעה. מהניסיון שלי, קלטות סלסה מעולות כדי לקבל השראה לצעדים חדשים, או כדי ללמוד טכניקות חדשות וסגנונות שונים אבל ממש ללמוד סלסה מקלטות אני לא רואה טעם כשיש כ"כ הרבה מועדוני סלסה טובים בארץ שאפשר ללמוד בכל אחד מהם את הכל. אם בכל זאת בא לך לקנות קלטת, אני יכול לתת כמה לינקים מומלצים לפי סגנון, אז אפשר להשאיר לי הודעה אישית ואני אענה כשאני אחזור הביתה בשבוע הבא.

למעלה