שאלה חשובה..

sweet19

New member
שאלה חשובה..

קודם כל שבת שלום לכולם. מקווה שהסופשבוע יעבור בסבבה.. יש לי שאלה, או יותר נכון בקשה לייעוץ... איך אומרים, מבלי לפגוע , למישהו שלא מעוניינים בו (אחרי שהייתה פגישה אחת)? אשמח לכל תשובה אפשרית.
תודה...

amet

New member
מי אמר שזה אמור לפגוע?

זה שמכירים מישהו ומחליטים לא להמשיך להיפגש איתו, לא חייב להיות ארוע פוגע. אנשים מבינים שיהיו כאלה שלא יימשכו אליהם, מה לא בסדר בזה?.

S h a m i

New member
אין דרך...

פשוט לבוא ולהגיד. להיות עדינים, להגיד את האמת ללא הקלישאות שרק הכי פוגעות ןלהיות כנה. בהצלחה...

s h l o m k e

New member
הדבר הכי נורא שאפשר

להגיד לבנדם. שהרי ברור שזה רק חצי אמת, וחצי אמת למחמירים זה שקר..... אם הוא היה דודי בלסר, אז גם לא היית הולך איתו ? היית הולך איתו, בטח שלא היית מפסיק כבר בפגישה הראשונה, החרי הכל הוא דודי בלסר. מה המשמעות פה? שזה הוא, או יותר נכון זה גם הוא. בגלל מי שהוא, ומה שהוא מייצג לך, ובגלל מי שאתה ומה שהיית רוצה בחייך, זה לא עובד. לכן האמת כולה היא שזה גם אתה וגם הוא, כל השאר יחשב לחצי אמת או לשקר. משפט אחר ואת דעתי לגבי מה כן צריך להגיד, אני ארשום בשרשור להודעה הראשית.

ELP

New member
זה באמת משפט נורא

לא יודע למה כתבתי אותו, ת'אמת אף פעם לא השתמשתי במשפט הזה. בפעם היחידה שהייתי צריך לדחות מישהו פשוט אמרתי לו שאני לא יכול להכנס לזוגיות בתקופה הזו והסברתי לו לפרטי פרטים למה, הוא קיבל את זה בהבנה ואמר לי שאם אני כן ארצה אז יש לי את הטלפון שלו ושאני לא אתבייש להתקשר.

white star

New member
../images/Emo54.gifהצעותיי

"החלטתי לחזור לבנות" או "אני בעצם בת" או "החלטתי לנסוע להודו לחפש את עצמי ואני לא רוצה לבנות שומדבר חדש" וכן הלאה וכן הלאה

sweet19

New member
תודה

תודה רבה ל התגובות אני אשתדל "לקחת" לפחות חלק מהן. יום מקסים,

DJNYC

New member
אני מצטער אבל אני לא חושב שזה יתאים

או (במידה וזה נכון) היה לי ערב נעים איתך, אבל אני לא חושב שאנחנו מתאימים.

amet

New member
קצר וקולע!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

s h l o m k e

New member
../images/Emo63.gif שורת הצעות עם מכנה משותף

קודם כל המכנה השותף: 1. לא התאים לך. 2. לא התאים לך בגלל מי שהוא, או יותר נכון מה שהוא מייצג לך. 3. אתה רוצה להיות מספיק ברור, שלא יחשוב שאתה עוד תחשוב על זה. 4. אתה לא רוצה לפגוע בו, לך הוא לא מתאים, אבל זה לא אומר עליו כלום כבנדם. הצעות: 1. נראה לי שזה לא יתפתח אצלי לכיוון זוגי, אני מצטער. 2. האמת, כלומר למה ? "אני לא בסיטואציה זוגית עכשיו בחיי". "אני עדיין קשור רגשית לאקס שלי, אני לא חושב שני יכול להפתח רגשית למישהו אחר". 3. נראה לי שאני מחפש משהו אחר , מצטער. טיפים: 1. אל תתבייש לומר את האמת. היא לא כואבת כמו שאתה חושב שהיא כלפי האחר. 2. אל, פשוט אל תתחיל להחניף לו, בשביל להרגיע את מצפונך. כי אם הוא כל כך מושלם יפה חכם ואחלה של בנדם, אז למה אתה לא רוצה אותו? 3. תבהיר שזה סופי, בלי אולי מחר אני ארגיש אחרת, ואולי בערב יהיה אחרת, לא זה לא. אם זה יהיה "כן" בעתיד, זו כבר סיטוציה חדשה לחלוטין. 4. אל תשתמש בקלישאה "זה לא אתה זה אני", והסבר שלי לכך תמצא בהמשך השרשור.

דרור22

New member
אתה יכול לסנן אותו.... ולא לומר דבר

מנסיון אישי המסר עובר- אבל אתה יוצא בן זונה....

baaf

New member
משפטים קוצ'יים זה ממש פוגע..

תשמע אני לא לגמרי גיי ולא מזמן חברה שלי זרקה אותי אחרי קשר של 8 חודשים, אחרי חודש שנסיתי לשכנע אותה לחזור אלי היא באה אלי עם נאום של נער קולג' שניסה לזיין מעודדת חרמנית שלא נתנה לו! זה נשמע משהו כמו "זה לא אתה זה אני"שיט וכאלה! אין נאום יותר פוגע מזה! לדעתי כדאי לך להגיד פשוט מה אתה חושב ומה אתה מרגיש, סתומרת.. אתה פשוט לא חושב שאתה רוצה אותו כקשר קבוע! היה מה שהיה ונגמר! כן אני יודע שזה ממש פוגע להגיד את זה אבל לפחות תצא מהסיפור בטור בנאדם כנה (שזה יותר טוב מלצאת הבנאדם הטוב) בהצלחה..

למעלה