שאלה חשובה

ayakov

New member
שאלה חשובה

רציתי לדעת איזה מקומות בילוי טובים אתם מכירים באיזור ראשל"צ אני לא מדבר רק על מועדונים, אלה גם דנס ברים, בתי קפה, הכל נ.ב אני מדבר על איזה מקום נחמד ללכת עם ידידה

Anna Karenina

New member
אני חושבת שיש כמה מקומות נחמדים..

אז ככה....
4X4 - אחד החופים היפים שיש..!! רגוע ונחמד, נורא מתאים לקיץ, אווירה נעימה, ומלא בתי קפה נחמדים על החוף.
נאפיס - גם אם אחד הסניפים נשרף, (זה שקרוב יותר לשכונת בן גוריון בחולון...) אין מה לדאוג, יש עוד סניף באזה"ת, ואין ממש מה לפרט, זה נאפיס..!
מרגריטה - מקום בסגנון דיינר אמריקאי, המבורגרים, צ'יפס, וכו', וכמובן שיש להם אלכוהול מ-ד-ה-י-ם...! שווה ביקור. מקווה שזה עוזר... אם אתה צריך עוד עצות...אני כאן! יום טוב.

ayakov

New member
תודה אבל...

אז ככה, 4X4 זה באמת אחלה מקום בחוף אבל חוף הים לא בא בחשבון (סיפור ארוך להסביר...) נאפיס ממש לא נראה לי וכנ"ל גם המרגריטה כי אלו מקומות "רגילים" אם אפשר לקרוא לזה ככה מה שאני מחפש זה מקום קצת יותר מיוחד, לא מסעדה יקרה או משהו אלה איזה בית קפה או משהו בסגנון הזה אבל שיהיה מיוחד ולא סתם איזה מקום (תאמיני לי שיש לי סיבה טובה למה זה צריך להיות כלכך מיוחד...) בכל מקרה אם את מכירה עוד איזה מקומות נחמדים אני ישמח לשמוע ואני עוד יותר ישמח אם זה יהיה עד מחר (26.08) כי אחרי זה, זה כבר לא יהיה כלכך אקטואלי

Anna Karenina

New member
זה חייב להיות בראשון?!

אם יש לכם רכב, אתם יכולים לנסוע להרצליה, וממש בכניסה יש את האיזור של כל הבתי קפה והמסעדות, וממש ממש נחמד שם, ולפי מה שאני יודעת וכשאני הייתי, גם מחירים סבירים ביותר, וגם האווירה שם אחלה. אם אתה צריך הכוונה מדויקת איך להגיע, תפנה אלי במסרים. בראשון, אולי תנסה באזה"ת הישן, איפה שנאפיס והכל, יש שם בתי קפה ופאבים נחמדים, אני לא זוכרת בדיוק, אבל אולי שווה לך לנסות. בהצלחה..!! ותעדכן אותנו...

למעלה