שאלה חשובה

שאלה חשובה

היי כולם! אני יודעת שכבר שאלו את זה כאן, וגם אני בעצמי שאלתי אבל אני לא אהייה כאן השבוע אז זה די חשוב.. אתם יודעים מתי יהיה הספיישל של משחק החיים בגיא פינס? כי לפי האתר של ערוץ 3 זה ביום חמישי ב-21:15, אבל במדריך טלוויזיה לא כתוב כלום על זה... ואני צריכה לכוון הקלטה אז זה די חשוב... אז מצטערת על זה שפתחתי הודעה ומקווה שתענו לי מהר... תודה !!!!!

S A IP II IR

New member
99% שזה ביום חמישי ב- 21.15

האתר של ערוץ 3 לא יפרסם סתם תאריך לא מדויק........

אבל...

הקטע הוא שכתוב ש.ח- וזה בטוח לא נכון... כי הספיישל לא שודר לפני.. אז חשבתי שאולי הם כבר טעו בקשר לכל המידע שנתנו (היום והשעה..) בכל אופן, תודה על התגובה ואם עוד מישהו יודע אשמח אם תגידו לי...

S A IP II IR

New member
בבקשה../images/Emo13.gif תבדקי מחר ב...

ב - TV GUIDE, יהיה כתוב של על השידורים של יום חמישי....

Dafi the Mighty

New member
אההה...

אם אתם מתכוונים ליום חמישי הזה- אז לא נראה לי. הסתכלתי בערוצי זהב, בדיגיטלי- את הלוח שידורים ביום חמישי וכתוב שבתשע ורבע יש כרגיל "מלאך שחור" ולא גיא פינס...

אמממ מוזר

אני יודעת שכתוב שיש מלאך שחור כרגיל, גם אני הסתכלתי.. אבל את מוזמנת להסתכל באתר של ערוץ 3- והם כתבו במפורש 31.7... אז זה מאוד מוזרררררררררררר! בכל מקרה אני לא אהייה פה, ואני לא אוכל לבדוק במשך השבוע אז אם למישהו יש יותר פרטים שיכתוב בבקשה

S A IP II IR

New member
גם אני ראיתי שכתבו שזה יהיה ב-31/7

אבל במדריך ערוצים באתר של ערוץ 3, כתוב שביום חמישי יש מלאך שחור, אז כנראה שצריך לחכות ולראות שיגידו בפרסומת מתי זה יהיה....

למעלה