שאלה חשובה!

שאלה חשובה!

טוב, שיניתי את הכינוי שלי לזה, יותר מקורי קצת, לא? בכל מקרה, מישהו פה קרא את ``עולם הדיסק`` ויודע אולי אם אפשר להשיג את זה בסטימצקי? המליצו לי על זה ואני מתה לקרא, סיפור על צב ענק, זה נשמע מלבב! :) :) בכל מקרה, אם יש לכם גם אתר תמונות טוב (ולא של שרה! כבר חיפשתי שם) אם תוכלו להביא לי, אני מעצבת את הלוקר שלי מחדש ויש לי קצת מידי תמונות, לדעתי. בכל מקרה, כל תמונה חמודה של סאם גאמגי תתקבל בברכה! (אין אין אין כמו סטרלינג!!) שיר: בהשראת העלילה של עולם הדיסק...לפחות הבסיס: פעם היה צב ענק עם גב כואב מאד היו לו, לצב, פילים על הגב שהתחילו שם לרקוד. אז הצב להם צעק: ``תפסיקו לרקוד! כדאי שתתחילו לעבוד!`` אז הפילים קפצו והצב הרגיש קליל מידי, אז הוא התעלף! סוף! ביי! -ליאת-

shai.m

New member
הכינוי הזה יותר טוב....

ויש לך לוקר בבצפר? איזה כיף!!! לא קראתי את עולם הדיסק...

האתר הזה מ-מ-ש דפוק!

עכשיו אני רואה שההודעה מופיעה לי פה פתאום! יופי באמת!!! המנהל (אני מסרבת בתוקף לקרא לך בכינוי שלך! מה השם לכל הרוחות והיצורים האחרים???)-תמחק את ההודעה הלמעלה יותר בבקשה! -ליאת-

ממש ממש דפוק!

עכשיו ההודעה הזו למעלה והשניה למטה!!! עזבו כבר, זה בטח המחשב שלי רק....בכל מקרה, המנהל (יייאאאק! זה מזכיר לי את בצפר!), תמחק את ההודעה החדשה יותר!! -ליאת-

Hermione

New member
אני הקמתי תחנת דואר ינשופים

פרטית משלי אצלי בלוקר... אני וברה שלי ביחד בלוקר, אז הדפסתי תמונה קטנה של ינשוף, לקחתי מעטפה, חיברתי את הינשוף למעטפה, ובגלל שאנחנו בכיתות שונות ומדי פעם לא מצליחות לתפוס אחת את השניה בהפסקות, אם למישהי יש פתק להעביר לשניה היא שמה את זה במעטפה. גאוני נכון? דרך אגב, קראתי לינשוף שלנו הרמס...

מגניב! :)

בכיתה המקבילה שלנו עשו פעם משהו כזה, אבל לא קראו לזה דואר ינשופים....וזה מה שעושה את כל ההבדל, באמת! ולמי שראה ציורים טובים של ``סטרלינג`` (מוניקה איזקוביץ`-אם ככה קל לכם יותר לחפש) מוזמן להביא לי בדחיפות!! זהו...........ועכשיו ברצינות, זו לא הפעם האחרונה שאני עומדת לשאול את זה, אגב: מ-י ק-ר-א ע-ו-ל-ם ה-ד-י-ס-ק-?-?-? תודה באמת! -ליאת-

למעלה