שאלה חשובה

adamitai

New member
שאלה חשובה

שלום! כמו שכבר צינתי יש לי CJ7 ומותקנים עליו גלגלים רחבים מהרגיל, לפני כשנה קיבלתי אישור ממשרד התחבורה לגבי הגלגלים ולצערי האישור אבד. והיום בטסט אמרו לי שאני חייב להחליף גלגלים אחרת זה 1000 שקל קנס והורדה מהכביש! יש למהו מושג על ההגבלות,דרכים אולי להוסיף כנף? בבקשה עזרה נ.ב ראיתי כמה וכמה ג'יפים עם אותו רוחב גלגל!

adamitai

New member
אבל איך משיגים

פעם שעברה קיבלתי פשוט בלי לבקש ועכשיו הם פשוט מסרבים! איך אפשר לקבל?

-רוני-

New member
שינוי ברישיונות

אני החלפתי לפני כשנתיים צמיגים לרחבים יותר אחרי ההחלפה ניגשתי למכון רישוי שם שינו את מידת הצמיגים ברשיון (כמובן ששילמתי אגרה) ובטסט הבא שהגיע הצמיגים החדשים הופיעו ברשיונות רכב, כמובן שהיה צורך להוסיף כנפונים בכדי שהצמיגים לא יצאו ממסגרת הרכב יותר מידי

adamitai

New member
תודה רבה אבל אתה יכול בבקשה

לפרט על דגם הצמיג כי לפי דבריו של משהו מוסמך הפסיקו לאשר את סוג הצמיג שלי וגם אם כן הענין של הכנפונים לבד בלי האגרה הוא מעל ל1000 שקל

-רוני-

New member
אצלי היו הצמיגים המקוריים של איסוזו

אני חושב 205X70 R15 והוחלפו ל- 31X10.50 חויבתי להוסיף כנפונים בגלל שהם רחבים ויצאים ממסגרת הרכב ולשלם 22 ש"ח שינוי ברשיונות הרכב

edyc

New member
מה המידה שמורכבת אצלך?

31/10.5/15? אם כן , לא אמורה להיות לך בעיה באישור המידה הזאת , נסה בכמה מכוני רישוי . אדי

adamitai

New member
מצטער על התזמון אבל הייתי בהרצליה

והוא אמר שהוא יעביר אותי אבל אם תעצור אותי ניידת לתקינות רכב זה 1000 שקל והורדה מהכביש!

למעלה