יש לי חברה שנשואה 13 שנה, מזה שנתיים בעלה לא יוזם ולא מעונין בקיום יחסי מין. לעיתים מסתפק בקירבה של ליטופים הדדים. אין לי חשד שהוא בוגד בי בשום אופן, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
שלומלום לך, לא הבנתי את שאלתך ובכל מקרה יכולות להיות סיבות רבות, לחץ בעבודה/לימודים/בית/ילדים/ משפחה וכו', שחיקה בזוגיות, והרשימה עוד ארוכההההההההההה שלומלום
ידוע לך אם קרה שם משהו לפני שנתיים? לידה או משבר כלכלי או משהו אחר? הילדים קטנים? בריאים? חולים? תוכלי להביא את חברתך למחשב שלך ולתת לה לבטא את עצמה בהודעה? זה יכול לתת אור ולעזור לנו לעזור לה... כמה ילדים יש לה? מה היא חושבת שקרה לבעלה? איך היא מגיבה? בני כמה הם? סליחה על השאלות , אבל ......... קשה לעזור ככה בלי ידע כללי. להתראות qt1
שלומלום לך, השואלת התחילה את שאלתה במשפט: "יש לי חברה שנשואה 13 שנה ובעלה........." וסיימה את שאלתה במשפט: "אין לי חשד שהוא בוגד בי בשום אופן". לכן כתבתי את הכותרת הזו שלומלום
זה בעלה או בעלך? האם קרה משהו טראומטי שבעקבותיו חל המפנה? פיטורים, מאמץ בעבודה, עבודה קשה עם הילדים, שינויים פיזיולוגיים, מחלה... האם לבעל יש בעיות בתפקוד המיני? האם את יודעת על תפקוד פיזי תקין (זקפת בוקר, אוננות וכו'), שאינו זוגי?