שאלה חשובה

• פותח הנושא mcbug
  • פורסם בתאריך

mcbug

New member
שאלה חשובה

האם אני יכול להתקין זוג קרבורטורים של וובר כך שהם יאושרו ברישיון של החיפושית?? בתודה מראש תום ז'ילין

kobix1

New member
ממתי משרד התחבורה מפשפש?

בקרבורטורים של האוטו שלך? התשובה היא לא וגם אין שום שיבה שתידע אותם על כך!

mcbug

New member
תודה רבה לך !

אניפשוט מתכוון לעשות סדרה של שיפורים לחיפושית שעוד לא רכשתי כך שאני עדיין עוסק במחקר, זה כבר חודש שלישי של מחקר...

mcbug

New member
בקשה!

אם אשלח לך מספר לינקים אל מוצרים שאני כנראה מתכוון לרכוש אתה חושב שאולי תוכל להביא לי את חוות דעתך המיקצועית בנושא??

kobix1

New member
בכיף בשמחה!

חוץ מזה ספר לי גם מה אתה מצפה מהחיפו שלך??? האם ביצועים עוצרי נשימה? האם קלאסיות? ניפוחים וכאלו? תן קצת רקע כדי שנבין יותר

mcbug

New member
תודה רבה

נתחיל, לצורה החיצונית היגדשתי בינתיים פחות מחשבה מימה שהיגדשתי למנוע אבל אני יודע שאני רוצה אותה שחורה עם צמיגים אחוריים רחבים וקידמיים ברוחב מקורי, כמו כן אני רוצה להגביה אותה מאחורה כדח להביא לה מאין שיפוע יפה בעל נופח ספורטבי... המנוע ובכן אני אתן לך שני מספר לינקים ישרות אל המוצרים אותם אני מתכנן לקנות. אם כי חשוב לציין שכתוצאה מהמחירים אני לא אקנה הכל ביחד אלא פרה פרה ערכה ערכה... אשמח לתגובה בהקדם האפשרי!

dejavu

New member
דבר אחד בטוח

זה לא סיפור זול בכלל... אבל שיהיה בהצלחה, נשמח לשמוע עדכונים...

kobix1

New member
וואי וואי

תראה! על פניו נראה כערכה חדשה מנוע+פילטרים+זוג קרבורטורים . קטונתי מלהביע דעה על ערכה שכזו! כמובן שלא יצא לי מעולם לראות מנוע חדש עם זוג קרבורטורים כאלו ! מה שכן ברור לי שזה יעשה לך חיפופלצת מבחינת כוח מנוע וזמינות כוח מידי בדוושת הגאז! מה שלא ברור לי זה למה לא תקנה פשוט אוטו ספורט מהיר ותגמור עם כל הכאב ראש הזה! האם את כל זה אתה מעונין לקנות בשל אהבה לחיפושית או כי אתה סתם רוצה לתת בראש לכל אוטו ברמזור כשאתה מצויד בחיפושית ישנה את אפקט הוואו הזה אתה יכול לקבל גם עם חיפושית יפה צבועה ומוסדרת יפה! אגב לאיזה חיפושית את מתכוון לשדך אתכל העסק הזה? גרמניה ?אמריקאית? מה עם הגיר? לאיזה גיר זה ישדתך ובהצלחה? שלא יקרה חלילה מצב שיהיה לך מנוע סופר חזק על גיר שלא ינצל את המומנט העצום של המנוע הזה... זהו בערך אם יש לך שאלות ספציפיות יותר אנסה לעזור כמובן שבגדר ידיעותי. תודה

mcbug

New member
אני מקווה לימצוא חיפושית 1600

כמובן אם עדיפות לאמריקאית עכשיו לשאלה השנייה שלך אז כן אני פשוט מת על החיפושית ועל איך שהאוטו הזה ניראה הוא פשוט יפה אבל הלוואי אלי להגיע לרמה של המפלצת השחורה שלך... בקשר לתיבה אני לא בטוח שאני יוכל להגיע לרמה כזאתי של מנוע חזק שיוכל להיות "מסורס" ע"י תיבה בלתי מספקת אם כן אתה יודע מה אומרים פרה פרה אני מאוד מקווה שאני יוכל להזמין את כל החלקים הנ"ל אני בדיוק נימצא בשיאן של היתקשרויות עם עשרות חרות תובלה בין לאומיות מברר מחירים...

mcbug

New member
בתקווה לפגוש יום אחד אותך ואת כל

חברי המועדון אוהבי החיפושיות בתקווה עם חיפושית משלי!

kobix1

New member
יאללה תגיע ביום שישי הזה!

נפגש נשב נראה מה אפשר לעזור

למעלה