מי מיכם יגיע ביום רביעי הקרוב למסיבת שנות ה 80??? מין "מסיבת סוף העולם" כזה, לקראת המלחמה הקרבה ובאה..... המסיבה מתוכננת ל"שטיק", אלנבי 29 ת"א, החל מהשעה 8 בערב. הכניסה חפשית למי שלא יודע. שמש - יאלה, להכין את החברה'......
וואו, מה זאת ההתקלה הזאת ? מאז "יורים עליך מהאיגוף, יא בול עץ !" שצרחו עלי בטירונות לא הותקלתי ככה... קודם כל: למה רביעי ? איזה סוף העולם ? למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה ? (הומאז' לחנה מרון הנפלאה מ"קרובים קרובים") ושנית: אתה מתקלט ? בבקשה תגיד שלא - כי לא נראה לי שאוכל לבוא...
ובכלל, הייתי בטוח שאת ורותם מתכננים לנו עוד מסיבה פגזית בפרנצ'סקה (אחלה מקום), מייד שטוריקן אבינו הטוב חוזר, ועם הזמנה-בכוח לאלאדין, טופיט, סיסקו וטל-יה... אז מה נשתנה ? כוסס ציפורניים בהמתנה לתשובתך...
לצערי כרגע האופציה היא ה"שטיק", וסתם עלה רעיון לעשות מסיבה השבוע. בלי שום קשר יהיו עוד מסיבות אחרי שאלכס יחזור, אבל רציתי לבדוק מה קורה איתכם ביום רביעי... מקסימום אם לא תבוא אשלח לך הקלטה....
לצערי, לא אוכל לבוא ביום רביעי... גם החברייה העליזה מעדיפה יום שלא צריך לקום למחרת בבוקר לעבוד (חמישי/שישי). אבל אני ממליץ בחום-אימים על המסיבה, אם אכן תהיה כזאת