שאלה חשובה

בויקו

New member
שאלה חשובה

אני 189ס"מ האם מידת אופני הרים 22 מתאימה לי. אני חושב על merida 500 העם הם מספיק טובות להיתחרות (לא בעלית) איתם. ועוד שאלה עם אני קונה אותם ברוזן & מינץ לכמה זמן אני מקבל ביטוח על השילדה תודה מראש דן דן דן בויקו

leo07

New member
אני עוזר לך להקפיץ את ההודעה...

מכיוון שאני בעצמי לא יודע לענות עליה ואני רואה שלא עונים לך, למרות שאלו שאלות חשובות מאוד...

רמי לשם

New member
מידות באופני הרים שונות מיצרן ליצרן

תצטרך ללכת ולבדוק. אחריות לשילדה ניתנת בד"כ לכל החיים של הבעלים הראשונים (כלומר אם קנית מרוזן&מינץ יש לך אחריות). ה matts sport 500 הם אופניים שאפשר להתחרות איתם, אבל קשה יהיה לנצח איתם. האיבזור (במיוחד הבולם הקידמי, ברקסים וגלגלים) הוא ברמה לא נורא גבוהה והאופניים יהיו כבדים יחסית.

uritour

New member
תשובות...

1. לגבי המידה - אני ממליץ לך להיכנס לאחד האתרים המסבירים על בחירת אופניים במידה המתאימה לך. חפש בקישורים פה בפורום. מעבר לכך - בקש לרכב על האופניים לפני הקניה, וראה אם הם נוחים לך. כמובן שמוכר מקצועי יוודא שהאופניים מתאימים לך בגודלם. 2. לגבי המרידה - קיבלת כבר תשובה מרמי, שהיתה די ברורה. קח בחשבון שעם אופניים חדשים בסכום כזה (עד 2500 ש"ח) תוכל להתחרות וליהנות, אך יהיה לך קשה להתקרב לפודיום. אם כבר יצא לך להתחרות, אתה יודע שזה הכיוון שלך, ומעוניין בזוג אופניים שיקרבו אותך לפודיום במידת האפשר, הייתי ממליץ לך לחפש בשוק המשומשים. לא תאמין אילו מציאות ניתן להשיג, אם נוברים במקומות הנכונים (הפורום ואתר הרים, בעיקר). כמובן שיש לבחון כל זוג משומש בשבע עיניים, אבל יש סיכוי שתוכל למצוא כך אופניים בעלי אוריינטציה תחרותית, שעם הזמן ישתלם לך גם לשדרג אותם. 3. לגבי האחריות - ברר בחנות. בהצלחה ורכיבה נעימה, אורי.

בויקו

New member
ואללה תודה רבה לכם

אין כמו החבר´ה של האופניים אחלה אנשים תודה רבה לכולם

למעלה