שאלה חשובה

שאלה חשובה

שלוום לך .... אנ יבחור בן 22 .ויש לי חברה בת 23 היא הייתה בתולה עד לפני 8 חודשים אנ יהייתי הראשון שלה ויש כמה בעיות שאולי תוכל לעזור לי דבר ראשון הוא-בזמן חדירה כואב לה בצורה מדהימה שאי אפשר לתאר וזה עדיין אחרי 8 חודשים מה שכן המין הוא לא בקביעות הוא יוצא פעם בשבוע פעמיים אז בעיה ראשונה היא כאביי חדירה חוץ מזה היא לא נהינת בכלל גם כשהחדירה איפשהו לא כל כך כואבת אין לה הנאה היא כרגע לא מעניית לעשות בגלל הכאב שהיא חווה ובגלל חוסר הנאה ישנה עוד בעיה שאני לא יודע אים היא קשורה אליי שאני גומר שורף ל בצורה שכואב לי לראות .היא משותקת מכאבים הרופאה שלה אמרת שאול יזנ קשור לחומציות שלי ?? יתכן מה עושים בתודה רק הלב יודע

לבן ה-22

ממה שאתה מתאר אזי אני משאר שלחברתך יש אחת מהתופעות הר"מ: 1)דיספראוניה-כאבים קשים במגע מיני עד מצב של המנעות ממגע מיני. 2)וסטיבוליטיס- דלקת מבוא העריה- זוהי דלקת בפתח הנרתיק אשר באה לידי ביטוי בכאב וצריבה תוך כדי ואחרי יחסי מין מלאים. יכול להיות שמה שהרופאה אמרה נכון , אך יש מקום לפנות למרפאה לטיפול מיני על מנת לבדוק את התופעות אותן אתה מתאר! יש מה לעשות ע"מ להיטיב את יחסי המין שלכם!! עכשיו הלב וגם הראש יודעים מה לעשות....ויפה שעה אחת קודם!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

למעלה