שאלה חשובה...

פרטים

אליל מין בן 30 + בעל תוכנית רדיו עסק שחור הגיש בעבר את התוכנית גיווץ בכבלים ואם את רוצה לדעת עוד תשאלי אותו הוא נמצא כאן בפורום תחת הכינוי עסק שחור

את רצינית..?

לא נעים לתת ככה פרטים על בן אדם... בכל אופן מה שכן אפשר להגיד זה שהוא אחד משני המגישים של התוכנית "עסק שחור" בכל יום חמישי בחצות בגלגל"ץ וכל השאר (יש עוד המון) תפני אל חבר הפורום הנכבד "עסק שחור" אני בטוחה שהוא ישמח לענות לך...

or001

New member
סמעלן

אבל נשמה ממש טובה, אחד האנשים היותר אמיתיים פה...

tomoshe

New member
לירון תאני - הביוגרפיה הלא רשמית

נולד בצנעא בשנת 1883. שלוש שנים אחרי כבר הגיע לארץ, ייבש אקליפטוסים ונטע ביצות ביחד עם כל החברה מגן ריקי. במשך תשעים השנים שלאחר מכןהיה אחראי למספר מפעלים ציוניים חשובים מאין כמותם ביניהם - פיקוד על חטיבתת אלכסנדרוני במלחמת העצמאות, הפצצת הכור בעיראק כשהוא נוהג מזל"ט (תוך כדי קריאת עיתון ואכילת דני, בכפית) והמצאת הקוטג´. בעקבות מלחמת יום הכיפורים הודח ל. תאני מתפקידו כמפקד האוגדה הדרומית של סיני וקיבל תפקיד בקיבוץ דוברת כמזריע פרים. למרות הסיפוק המקצועי מעבודתו החדשה, לא קפא מר תאני על שמריו (אלא אכל אותם) ופעל רבות מאוחרי הקלעים במסגרת "מבצע שלמה" למען עליית יהודי אתיופיה. לאחר שהבין שלמרות הצבע הם לא תימנים, נטש תאני את פעילותו במסגרת זו ופנה לעבר תחום המוזיקה - בעיקר מחזות זמר ושאנסונים הונגריים - בין השאר הוא אחראי על ההצלחה האדירה בארץ של אומן האקורדיון מבודפשט יורק קוסאנם (עדיין זכור לכולנו להיטו הגדול "עוד קצת פפריקוש בגולאש"). באמצע שנות התשעים עשה מר תאני הסבה לתחום המוסיקה השחורה - בעיקר מוסיקת עם תימנית ומאז ועד היום נשאר בתחום הזה, למזלם הרב של התחומים האחרים. לאחרונה נפוצו שמועות כי מר תאני נראה מסתובב במסיבות של שירזי בטי אל וי חבוק עם אמיר קמינר. אמיר קמינר מכחיש. בעוד ימים מספר אמור לצאת לרדיו הסינגל החדש של תאני - שיתוף פעולה עם ניסים גרמה בהפקה של הנפטונס - "שימו לי עוד חריף בג´חנון" ומייד אחרי הסינגל יוצא לירון תאני לסיבוב הופעות בחו"ל. האינטרפול בכוננות.

עזבי..הוא זקן ואידיוט

ומקורותי אומרים שגם גוץ !!! למרות הוא הוריד 6 קילו בדיאטה.

D.O.D

New member
לירון אני חייב להגיד לך משהו

כשהבאת את הסט שלך בג´י... פשוט היה בא לי לשלוף דולרים ולזרוק עליך! תראו איזה יופי מתקלט ובאותו זמן עושה סטריפטיז(י) שחור, גוץ וללא קליטה-תימנים=העתיד כבר כאן

למעלה