שאלה חשובה

סלים וארזה

New member
מנהל
שאלה חשובה פעם בית הלוחם היה בית של נכי צה"ל וכספי החברות בו לא היו גבוהים. היום המחירים גבוהים והתמורה למי שלא לוקח קורסים לא הולמת. אין פעילויות למשפחה, מסיבות החגים כבר לא אותו דבר (פורים, למשל) ופשוט בית הלוחם הפכה למסחטת כספים. מה דעתכם?

||תמנבית הלוחם - מכבסה להלבנת כספים מיליוניי דולרים זורמים לקופה השמנה של אירגון נכי צה"ל מדי חודש ע"י תרומות מחו"ל , כספיי עזבונות , ירושות וכו .. יחד עם זאת אין דיי והיד השמנה עוד רוצה דמי חבר מדי חודש , ובנוסף תשלום נוסף עבור מנוי " כניסה" לבית הלוחם . נו ומה אתם חושבים שהפעילות ניתנת בחינם -- לא , גם על זה צריך לשלם ולשלם ולשלם . ומי נהנה ממסגרת בית הלוחם המסובסד - קבוצה של אוכליי חינם שמפיהם ניגרת שמנת , משלחות לחו"ל , טיולים, וכו. וכל זאת על חשבונכם . ולאן נאלמים המיליוניי דולרים? נראה אם מישהו מהאירגון המושחט ( שבודאי יושב לו מול המחשב שקנה מכספיי הציבור)יועיל בטובו להגיב .

ebr531

New member
האם דמי החבר הם חובה? אני נכה די חדש ומשלם בתלוש הקצבה את החברות בארגון נכי צה"ל בעקבות מה שאני קורה אני רותה לשמוע תגובות האם ניתן לבטל את החברות והאם זה כדאי ../images/Emo101.gif

|שניתן ואפשר וכדאי לבטל את דמי החבר ../images/Emo77.gifאת התשובה לשאלתך ניתן לפרק לשניים. 1. את דמי החבר החודשיים המורדים דרך קבע מהתגמול על סך - 51.91 ש"ח (מס אירגון נכי צה"ל)- שכמובן זהו סכום מיותר שבעבורו אין אתה מקבל ~ שום שירות זולת "עיתון הלוחם" שנישלח לך פעם בחודשיים ניתן לבקש מעובדת השיקום כי יחדלו להוריד דרך קבע את הסכום. אין להקל ראש 51.91 ש"ח כפול 12 חודשים = הם 622 ש"ח, לא עדיף שתיקנה לעצמך שעון יד יפה או מתנה אחרת או תחסוך את הכסף, במקום לממן גוף מושחט .? 2. ניתן גם לבטל את דמיי המנויי החודשיים בבית הלוחם ואף מומלץ ולמה? נניח שיש לך מנויי לך ולבת זוג וילדים - דמי הכניסה לבית הלוחם יהיו על סך כ - 150 ש"ח מדי חודש בחודשו, עשה לך חשבון נפש וראה כמה פעמים אתה ומשפחתך וילדך נהנים משרותיו (שכמובן גם הם כרוחים בתשלום) של בית הלוחם , בחשבון פשוט 150 כפול 12 = 1800 ש"ח בשנה ההולכים לקופה השמנה של האירגון שלא איכפת לו מימך ומזכויותך . 3. מסקנה - שמור את כספך חסוך אותו ותהנה מימנו ! שיהיה לך ולבני משפחתך כל טוב לסיכום: בחשבון פשוט אם תשלם סכומים אלו נניח למשך 10 שנים - 622 ש"ח מיסי אירון בשנה + 1800 ש"ח דמי חבר בית הלוחם בשנה סה"כ = 2422 ש"ח. ואם תשלם למשך 10 שנים! ולמשך 10 שנים 2422 כפול 10 = 24220 (עשרים וארבע אלף ומאתיים עשרים שקלים)

ברק 188

New member
ניכוי לארגון אני לא מצדד לחיוב או לשלילה אבל צריך להזכיר שמקבלים בטוח חיים, ואם הבנתי גם ביטוח ב-ש.ח.ל משהו חדש שנכנס בחודשים האחרונים,אני משלם כמו בפרסומת בטלוזיה שיהיה ,אני לא מכיר את הארגון ולא פניתי אף פעם אחת אליהם.אז שכל אחד יעשה לעצמו חשבון ,ומהארגון הינו שמחים לשמוע תגובה.

הנושם

New member
אירגון נכי צהל ... לדאבון הלב כך מצתייר הארגון בקרב אלה שלא מקורבים. סברנו לתומנו שהחלפת השליטים הקודמים תשנה את היחס והשרות הנדרש לנכה צהל מאת נציגיו , בפועל קיבלנו חלוקת ג´ובים מאסיבית לכל המקורבים ואפס מעשים שהובטחו! זה מתסכל , מכאיב, וכנראה חסר תקנה . יש למישהו רעיון איך לגרום לכך שהארגון הזה יבצע את יעודו? אים יש איזה גורם באירגון הארצי שהאמור לעיל מזיז לו אז אנא שיגיב.

בית הלוחם יש לך טעות בית הלוחם הוא מקום פעילות מעולה אם אתה לא משתמש בחוגים שיש שם

סלים וארזה

New member
מנהל
אני לא מתווכח שבית הלוחם הוא קאנטרי קלאב שמור היטב. אני רק אומר שהתשלום עבורו הוא די גבוה בעוד שהתמורה שאני מקבל היא מינימלית: בריכה, חדר כושר ושולחנות פינג פונג. פעם קיבלתי הרבה יותר. גם אני וגם המשפחה שלי. הסרטים שפעם היו שניים למבוגרים, אחד לכל המשפחה (במחיר מסובסד) ועוד היה וידאו בחינם כל שבוע - נעלמו כמעט לגמרי. היו הופעות, פעילויות ועוד. היום בגלל שיש הרבה קופצים על בית הלוחם (נכים של 10% שפעם היו מתקבלים כחברים, למשל, היום לא מתקבלים), אז ההנהלה זחוחה והתמורה שמקבלים הנכים לא נשמרת כמו פעם.

נצאב

New member
אין בית לוחם במקום מגורי האם אני יכול להיכנס לבית הלוחם בתל אביב למשל?

למעלה