שאלה חשובה

שאלה חשובה

בנות יקרות, לפני שאני פונה ישירות לחברה, האם משהי יודעת איך הולך תהליך הפיצויי על עוברים?
קיבלתי 7 עוברים, 6 כבר נפלו, נותר אחרון חביב, ולמרות שאומרים שכל עובר בפני עצמו, יש לי הרגשה לא טובה לגביו ואני רוצה להתקדם, לפחות ע"י מידע, שאהייה מוכנה.
האם זה שנקלטתי להריון( נפלו שבוע 5 בערך), אומר מבחינתם שהיה הריון ואז אין פיצויי?
האם רק במידה ולא ניקלטתי בכלל מגיע פיצויי?
עד כמה אפשר, אם בכלל, להתווכח ולדרוש?
יש לי הרגשה לא טובה לגבי העוברים ותקינותם(גם לתורמת צעירה יכולים להיות ביציות לא תקינות לפעמים...בהתייעצות עם רופאים...)
מי שבעברה כבר קיבלה פיצויי ויודעת איך הולך התהליך, אשמח מאוד לשמוע מנסיונה. תודה רבה
ואיזה כיף שכולן לאט לאט חוזרות לכאן חזרה....

הפיצוי הוא לפי ההתחייבות בהסכם כשזה תלוי באיכות שקיבלת ובאיכות שהתחייבו
כשזה נע בין 2-4 עוברים איכותיים תלוי מסלול

אבל מה לגבי הריון

האם הפלות בשבוע כלכך מוקדם נחשבות להריון?(כביכול "להצלחה" שלהם)? זה מה שלא מובן לי ואני גם לא ממש זוכרת מה היה בהסכם, מלבד פיצויי של שני עוברים. השאלה, האם יש מצב להתעקש על פיצויי במקרה כמו שלי?

למה הם אמורים לפצות? קיבלת די הרבה עוברים
לדעתי זה לא נחשב כי לא הגעת לדופק
בסופו של עניין זה די תלוי ברופא שלך

אני זוכרת בוודאות שדיברנו על פיצויי

ונכון קיבלתי שבעה עוברים, שממש לא ציפיתי לכך. אבל אין הריון תקין! כולם נפלו. אולי לתורמת היה משהו לא תקין? זו השאלה בעצם, האם מגיע או לא? ניראה לי שפשוט אתקשר לברר, סתם חשבתי אולי משני היתה במצב דומה וכן קיבלה.. התור שלי באסף הרופא מספר 600 ומשהו וזה בערך עוד שלושה חודשים ואני בהתלבטות, אם לחכות , או שוב לקחת מקייב...זו דילמה ממש לא פשוטה כלכלית וזה קצת מלחיץ אותי....

אין חוקים במסלולים לא יודעת להגיד לך על פיצוי כי זה תלוי באיכות העוברים שקיבלת אז לא יודעת למה מראש דיברו על פיצוי
הדברים לא תמיד כתובים טלא נאמרים בעל פה

מיה או

New member
מה ידוע לך על איכות העוברים?

ככל הידוע לי, ההגדרה של עובר איכותי היא- 6 תאים לפחות בדירוג A (או 1)
כך לפחות זה הוגדר במסלול שאני עשיתי (הדסה), והמסלול התחייב לתת לפחות 2 עוברים העומדים בסטנדרט הזה.
אם לא קיבלת דו"ח מסודר מהמעבדה לגבי הנתונים של העוברים שלך, כדאי לדרוש אותו ולוודא שהמסלול שלך אכן עמד בהתחייבותו לגבי איכות העוברים.
במידה וכן, אני לא חושבת שתוכלי לדרוש פיצוי, מפני שלרוב ההתחיבות היא לעוברים ולא להריון (אלא אם כן את במסלול shared risk או משהו דומה, שבו משלמים כפול אך מתחייבים להריון. בהדסה יש גם מסלול כזה)

שבעה עוברים מצוניים

כולם דרגה 1 ושישה מהם 8 תאים אחד 6 תאים. בפועל הובטחו לי 2 מצויינים, כך שאין לי על מה להתלונן, אני יודעת ומודעת לכך ומודה על כך, אבל, כנראה שאני כלכך מתוסכלת ומרוששת כספית, שאני מנסה למצוא דרך, או תשובה מעודדת אחרת. נותר לי רק לקוות שהעובר האחרון אולי אולי יעשה לי נחת ואם לא אני כבר מוכנה נפשית לסיבוב השני.. אני מאוד ראלית... סתם חסרת סבלנות כבר... כלכך רוצה כבר לחוות את האושר העילאי האינסופי הזה.. מתסכל...

אני לא יודעת מה עברת בסוף בבירור להפלות
והאם ניתן להוכיח שמשהו בעוברים פגום, זה בעיקר משהו שאנחנו רוצות להאמין בו....
אני קיבלתי 3 עוברים מתורמת שהנתונים שלה לא ממש דמו למה שביקשתי דבר שנורא תסכל אותי, אחרי שני שליליים וזה שהיא הניבה מעט עוברים ניסיתי לטעון בפני הרופא שלי שגם הפוריות שלה לא משהו. הריתי מהעובר השלישי והאחרון.
אישית לא שמעתי על אף אחת שקיבלה פיצוי אם קיבלה מעבר ל 4 עוברים איכותיים לכן הייתי מבררת עם מי שהבטיח
בהצלחה
איילת

בהדסה לא מתחייבים להריון shared risk

אני הלכתי על המסלול הזה. מתחייבים לטיפול נוסף במידה שבטיפול הראשון (אחרי שימוש בכל העוברים כולל קפואים אם היו) לא נקלט הריון שעבר את שבוע 8.

זה מה שחשבתי..

עד שבוע שבע שמונה.... בכל מקרה תודה רבה. רק בתחילת חודש הבא יש לי בסוף תור במרפאה להפלות חוזרות תל השומר וניראה איך ממשיכים . תודה רבה בנות

למה את חושבת שמגיע לך פיצוי?

אני הבנתי שהפיצוי מגיע במקרה שאין מספיק עוברים, או שהם לא שורדים הפשרה.
לא חושבת שהם מתחייבים להיריון.
או שלא הבנתי נכון?

למעלה