שאלה חשובה!!!

שאלה חשובה!!!

מי משונאי בפורום זה הוא "דניאל המורד"? תראו הודעה נחמדה שקיבלתי... כמה כיף לקבל מחמאות... את בחיים לא תקלטי את מכוערת כמו תחת של עז הנוף מאחורה יותר יפה בהרבה ממך יפה ששלחת את התמונה נוף נורא יפה באמת אבל מה לעשות את מכוערת! עכשיו אני רק תוהה מי מהשונאים שלי {אני רואה שבזמן האחקון יש לי פה הרבה} שינה שם וכתב את זה? כאילו אין לי בעיה ע מה שכתוב שם, אבל אני מסוקרנת...

בלונדהה

New member
זהו...נמאססססס לייייי !!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בואנה החדשים המזדיינים האלה עלו לי על העצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת אותכם!!!!!!!!!!!! נשבעת לכםםםםם במיוחד אותך ספיר יא סתומה ואולסן לובה!! יא ייצורה חסרת חייםםםםםםם!! סעמקקקק מי זה "דניאל המורד" המזדיין הקטן שאני לא יביא לך כאפה יא משועמם חסר חיים!!!!!!! נילי מכוערת
מה אתה עיוור? באמא שלי יש פה ילדים מוכי שכל!! פתאום איזה אחת באה לי ביציאה שלואיסנה שמנה תגידו לי אתם ייצורים!??! נשבעת לכם אתם כאלה סתומים בתחת!!!!!! לקמי יש תחת גדול..טוווווב!!!!! הייתם מתים להראות כמוהההה יייייאאאאלללללה אתם רק יודעים לרדת עליהם ולמצוא את החרא שבהם אבל לפרגן?! לאאא...מה פתאום!! למה שתפרגנו!? חהההההה דניאל יא ייצור בן זונהההה!!!!!! כוס אמקקק!!! אני לא מתכוונת לכל החדשים אלא רק לשלוש הדפוקים האלה שכל החיים יוצרים ריבים!!!!!!! בואנה אני יעיף אותכם בכאאאאפפפפפההה!!! כמה אפשר לשתוק?!?! בהתחלה זה היה עם ההצפות של הפאקינג תמונות שלכם..שתקנו!! ועכשיו עוד אתם מתחילות עם נילוס?? ועם עוד אנשים בפורום? אתם בכח רוצות להיות לא רצויות?? יאללה עופוווו!! סעמקקקקקקקקקקקק התשגעתי ממכן כבררררררררר!! דניאל המורד הייצור תתחיל להרגיע יא בן כלבבבבבב!! ליהי מצידי תעיפי אותי על הקללות אבל לי זה פשוט נמאסססס!!!!!! אשכרה נמאס!! טנמאס לשתוקקקקק!! הפורום מתדרדר בגללם מרגע לרגע!! מבינה?? ומצידי יאללה תשעי אותי!!!! לא איכפת לי!! העיקר שהוצאתי את כל מה שחשבתי!!!

וואי וואי וואי וואי ואי... לירון...

אמאא חחח כמו שאמרתי לך - אמאאאא חח איזה חמודהההה!! מתה עליךךך!! תדהההה!! ליהי אל תעיפי אותה זה למטרה טובה...:) לאן נעלמת ליהי דרך אגב? אה ועוד דבר- אפילו אם אני באמת מכוערת... אני אהיה מכוערת גארה! דניאל = הומוווו

LuNaTiC

New member
וויי זמיר...

הרמה פה כל כך גבוהה...
אבל בדוגרי, אם מישהו חושב שלואיסנה שמנה, אז יש לו מושגי יופי שגויים ביותר...

Charmed Gal

New member
אבל למה לעשות הכללות../images/Emo35.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

את שונאת את כל החדשים
למה מה עשיתי לך
אני יחסית חדש, ואני נחמד ובסדר לכולם לא
גם לפני כמה ימים הייתי בצ´אט והכרתי חלק מכם והיה לי אישית ממש כיף! אוי וראיתם היום בערוץ הילדים אחרי קטנטנות על ה-6 בנות הלאה שנסעו לפגוש את כוכבי קטנטנות, אך למעשה נסעו לפגוש את כוכבי המורדים ולהופיע בסצינה אחת?

בלונדהה

New member
עזוב הייתי עצבנית..אבל באמת..

עליתם לי על העצבים!!!!! התלהבתם השתלטתם!! יאלללללה...!! סעמק.. וכן ראיתי ועכשיו אני מאוווווד עצבנית בגלל השש אבלות האלה! אז אל תרגיזו אותי ובטח שלא אתם!!!!!! שששש..!

Charmed Gal

New member
עליתם לי? השתלטתם לי?../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

את שוב עושה הכללות!!!! מי זה אתם
אני באתי אמרתי יפה שלום, ומאז אני מגיב בעיקר את תמונות, שרשורי פרק יומי, ועל הצקות לחדשים
אז על מה בדיוק השתלטתי לך? על מה עליתי לך? אתם כל כך רוצים להבריח חדשים שזה משהו
וגם כן, קשה לך כל כך ל"דבר" כמו בנאדם מתורבת ולא ל"דבר" כמו איזה קופה מהג´ונגל עם הסעמק שלך וכל הקללות שלך? ראיתי הודעה שלך גם בפורום קטנטנות ופשוט אין הודעות שלך בלי קללה אחת לפחות
מה הבעיה שלך
בא לי לפתוח פורום, שאת תצטרפי ואז אני אתחיל לרדת עליך ולקלל אותך רק בגלל שאת חדשה! ואני יודע שלא ירדת עלי ספיציפית אבל ירדת על חדשים, ו....וול אני חדש
ש

Vיא מלא רידה עליךךךך!!

אף אחד אל הזכיר אותך! חוץ מזה היא התעצבנה כי דניאל ההומו ירד עלייי.. וזכותה לקלל כמה שבא לה...

Charmed Gal

New member
היא ירדה על...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

כל, כל, כל החדשים! ואני ביניהם!!!!! ואני לא עשיתי לה כלום! וזה רק אני או שזה נגד חוקי תפוז והפורום קללות? ועוד בכזו כמות!

זה לא רק אתה...

גם אני חדשה. אנשים, אם אתם רוצים שנלך, רק תגידו. אם לא, די כבר עם ההודעות נאצה האלה נגד החדשים.

בלונדהה

New member
נווו מה את קשת הבנה? כנסי...

אמרתי לך שלא התכוונתי אליךךך...תסתכלי בהודעה הראשונה שרשמתי.. תראי כמה שורות לפני הסוף.. רואה שאמרתי "לא כל החדשים רק שלושת הבלה בלה האלה.." ראית? לא התכוונתי אליך.. לא עשית לי שומדבר.. חוצמזה אל תראי אותי ככה אני עצבנית כמו החיים והכל נפל עלי בכמה ימים.. מבינה? אז ייצא לי לקלל אולי 700 פעם בהודעות שלי..סורי שלא דיברתי יפה אבל תסתכלי על זה במילים יותר יפות זה לא ישנה את זה כי אני חושבת ככה.. פשוט דברים כאלה יותר קל להביע בקללות..
ולמה בכלל אני מסבירה לך..יוו

אוווווווווווווווווווווווווווווווווף

אתם לא יודעים כמה אני עצובה+עצבנית+מתרגשת
|
אני כבר לא יודעת מה להרגיש...עכשיו אני עדיין מתרגשת מהפרק של קטנטנות
,אח"כ מתעצבנת מהבנות שראו את המורדיייייים
ועכשיו אני נזכרת שמחר ייייייייייש לי מבחן ע-נ-ק בהיסטוריה
איך אי יכולה עכשיו לחשוב על מלחמת העולם ה-1 כשיש לי רק בראש "מורדים,קטנטנות..." אני לא מצליחה לחזור לעצמיייייייייי ואני ל-ח-ו-צ-ה מוות מהכל

נילו´ש-תודה מאמי../images/Emo70.gif כבר נרגעתי ו...

עכשיו אני תקועה עמוק עמוק בתוך מלחמת העולם ה-1
אבל עכשיו אני עושה הפסקה קצת,וכמו שאת רואה אני פה
...

rebeldEla

New member
נילוש ממי...

אני רק מקווה שאת לוקחת תשטויות האלא ברצינות....גם אני מקבלת כאלה הודעה (לא מכאן אבל לא משנה...) ופשוט מתפוצצת מצחוק כמה אנשים פחדנים קנאיים ודפוקים במוח יש!!!!!! אז עשי טובה אל תשימי לב... ולירוני לא צריך לקלל....למרות שפיוזים שלך נורא קצרים...חחחח....

חחחח אלה רבלה....{עומר גם את}

מי מקלל אותך? מכות מכות!!! חחח כן עזבי חכמה גדולה... עומר וואי פחחחחחחח לי יש מבחן בהיסטוריה... ועברנו מזמןם את מלחמת העולם הראשונה! איזה כית ה את שוב? לא ט?

למעלה