שאלה חשובה

14מתן

New member
שאלה חשובה

איך זה שאין ב"מאזה" פרקים של הישרדות ? הרי התוכנית ממוקמת ב5 בעלות האחוז הגבוה ביותר באמריקה ולאומת זאת יש סדרות שגם הם מצליחות אומנם לא בעשרייה אבל ידועות כמו באפי ומכושפות ש"מאזה" מוצף בהם אז למי שיש פרקים מהעונה החמישית תוכלו לשים את זה בשארד פיילז של "מאזה" ?

Outlast

New member
אתה מבין שזה לא חוקי?

אתה יודע שאסור לדון על זה בפורום? אתה יודע שההודעה שלך הולכת להימחק? כן, אני אתן לך קצת זמן לקרוא את ההודעה שלי... תוך שעה-שעתיים כל השרשור הזה יימחק. אחח... פלאי הטכנולוגיה..

Outlast

New member
כן, ויש גם הרבה גנבים,

שגונבים ככה, "סתם", מחנויות. זה אומר שזה בסדר? לא. כשהם נתפסים, הם מבלים להם בשלווה בכלא. אז אולי זה לא נראה לך אותו דבר, אבל זה כן. בקיצור- נושאים לא חוקיים לא יהיו בפורום הזה, פשוט לא.

14מתן

New member
טוב טוב טוב סליחה

אבל זה לא שאמרתי מאיפה וכאלה... זה כמו שאת מעלה תמונות בגלריות

bakara15

New member
זה היה אותו דבר אם היית מקליט

אז גם להקליט זה לא חוקי?

Outlast

New member
זה ממש לא אותו הדבר,

כי להקליט לשימוש וצפייה עצמית זה בסדר וחוקי. להפיץ את הקלטות זה לא חוקי, וזה אותו רעיון של ההורדות. על הפרקים יש זכויות יוצרים, וכל הפצה שלהם היא לא חוקית. זהו, נקודה. למה להתווכח כשאפשר לא?

bakara15

New member
אבל מי בודק

אם אני מפיץ או לא? ומי יקנה ממני קלטות שאני הקלטתי? ומה זה משנה אם זה לשימוש עצמי או לא, עם כולם יקליטו אז תווצר אותה תופעה

mishmesh

New member
*מגבה את אוסי ב-100%*

ואני גם לא מבין איך השירשור הזה עדיין לא נמחק. בהחלט כל הכבוד לאוסי שאינה מאפשאת לעבור על חוקי הפורומים.

Outlast

New member
הסיבה היחידה שהוא לא נמחק,

היא כדי שגם אחרים יראו, יקראו ויפנימו...

למעלה