שאלה חשובה!

• פותח הנושא CleoX
  • פורסם בתאריך

CleoX

New member
שאלה חשובה!

היי מישהו טופל במרכז למימוש זכויות רפואיות בזמן האחרון כדי שיעזרו לו לקבל את קצבת הנכות? כמה צריך לשלם להם עבור השירות? הם לא מוכנים להגיד לי עד שלב מתקדם יותר של הטיפול

ענת71

New member
תלך לביטוח הלאומי.

ותישאל אם אתה זכאי לקצבת
נכות.

ענת71

New member
בביטוח הלאומי.

ועדה רפואית קובעת אם הוא זכאי
או לו זכאי לקבל את קצבת הנכות.

כמובן, אבל בביטוח לאומי נוהגים קודם כל לסרב

שמעתי לא סיפור אחד ולא 20 על אנשים שפנו לביטוח לאומי כדי לקבל דברים שהם זכאים להם ע"פ חוק ונתקלו בסירוב, כשהם חזרו עם עו"ד הם קיבלו הכל. לי יש סיפור דומה אגב.
אני גם שאלתי שם מס' שאלות ועל כולם ענו לי ב"לא מגיע לך", כשעורך הדין שלי בדק את החוק הופתענו לגלות שהם בהחלט מגיעים לי.

דני11612

New member
בטוח לאומי

השתמשתי בשירותי "זכותי". משלמים (בזמנו שילמתי) כאלף שקלים לפתיחת תיק. הם מבקשים ממך את כל מה שצריך, מכינים את הכל ואת מקבלת הזמנה לוועדה בביטוח לאומי. אמנם הם לא מייצגים אותך בוועדה, אבל יום לפני הוועדה אומרים לך כיצד להתנהל בוועדה, כך שאת כביכול תובעת, ולא משתמשת בפה של עו"ד שברור להם שהוא מייפה את המצב. לאחר הצלחה את מפרישה 20% מכל קצבה למשך 48 קצבאות (אם למשל תקבלי קצבה חודשית של 2000 ₪, תפרישי להם 400 ₪. זה יותר מקצועי וזה עדיף על כלום. כ"כ כנכה מגיע לך לא לשלם ביטוח לאומי (הכולל מס בריאות), הנחה יפה בארנונה, אי חיוב לרופאים מקצועיים כל רבעון ועוד. כ"כ תקבלי את הסכום רטרואקטיבי מהגשת התביעה (אם תצליחי בתיק). בכל מקרה, באופן עצמאי תפלי בין הכסאות, כאשר לחברה יש אינטרס גדול שתזכי כדי שירוויחו. בהצלחה.

למעלה