שאלה חשובה!

The-Princess

New member
שאלה חשובה!

אני מועמדת לעתודה. הגיוס שלי כרגע בגלל שאני מועמדת הוא 12.2 אני לא אתקבל לעתודה בגלל שלא עשיתי פסיכומטרי... שלחתי בקשה להקדמת גיוס, לא מסכימים להקדים לי כי אני מועמדת, הסברתי להם שאני לא אתקבל, אבל אני גם לא מוכנה לחתום ויתור, כי באמצע השרות אני יודעת שרוב הסיכויים שאני כן ירצה ללכת לעתודה. קיצר (התחלתי להיסתבך בכתיבה), יש מצב שמקדימים לי את הגיוס לדצמבר (אז נפתח הקורס שאני מיועדת אליו) בלי קשר לעתודה, או שקודם הם צריכים לראות שלא התקבלתי?! ו... מתי מודיעים שלא התקבלתי, כאילו מתי אני אקבל מכתב? תודה! אפי

bodas18

New member
מה?...

באמת הסתבכת קצת עם הכתיבה... את מבינה שאת התאריך הזה קיבלת בגלל שאת מועמדת ולא ניתן לגייס אותך לפניש תהיה תשובה מהעתודה, אלא אם תוותרי עליה, נכון? אז לא הבנתי למה את לא מוכנה לחתום וויתור? מה הכוונה שבאמצע השירות כן תרצי עתודה?... איך אפשר באמצע השירות הסדיר לעבור לעתודה?... או שאני לגמרי לא הבנתי מה שאמרת?..........

The-Princess

New member
אז ככה...

אני מועמדת לעתודה לרפואה, ואני לא מוכנה לחתום וויתור כי בעמצא השרות אפשר לצאת לעתודה, אבל רק לעתודה לרפואה, לכן אני לא יחתום וויתור בחיים! וכן העתודה היא זאת שחודה לי את התאריך לפי מה שהבנתי מלישכת הגיוס... ואני חייבת להקדים אותו! גם ככה שאני יתגיס אני אהיה כבר בת 19+ אז אני מעדיפה שה+ יהיה קטן ולא + של כמה חודשים... ולא רק זה.. גם כמעט כל החברים שלי התגייסו ואין לי מה לעשות אני רוצה להתגייס כבר... :) אפי.. מכוונה שעכשיו זה קצת יותר מובן

ofirgaon

New member
אפי המשועממת =)

מה נשמע?? אז ככה.. תתקשרי למדור עתודה ותשאלי אם העובדה שאת חותמת ויתור עכשיו יכולה למנוע ממך לבקש ולקבל עתודה לרפואה במהלך השירות. ד"א לאיזה קורס את הולכת?

The-Princess

New member
אני באמת משועממת :)...

ו..לפי מה שאמרה לי אחת הפקידות שם.. אז כן, אם אני חותמת ויתור... כלומר וויתרתי על עתודה... לא משנה מתי אי אפשר לצאת אם חתמתי וויתור, זהו אין עתודה... ואני כן רוצה מאוד ללמוד רפואה אבל לצאת בהמשך... ואני... קורס פקמצי"ות :) אפי.

ofirgaon

New member
פקמציות ואת רוצה עתודה??

מה את נורמלית... טוב ת´אמת שאני מבין אותך.. רוצה להשאיר את האופציות פתוחות..

למעלה