שאלה חשובה

divine light

New member
שאלה חשובה

What´s up לא מזמן התחלתי ללמד שיעורים על גיטרה (כן הכלי נגינה), באחד השיעורים אני מלמד ילדה מקסימה בת 14.5 בערך די מפותחת שכלית לגילה הצעיר. בשיעור האחרון בסוף השיעור דיברנו סתם על שטויות (בית ספר וחברים...) ופתאום היא שואלת אותי אם יש לי חברה (הקטנה הזו...) אמרתי שלא ופה זה נגמר. בקיצור שיעור אחרי (שבוע בערך) שוב דיברנו ובמהלך השיחה היא שאלה אותי האם כבר עשיתי את זה ואיך היה, עניתי לה וראיתי שפתאום היו שינויים בגוף שלה (באיזור העליון והמבין יבין...) ואח"כ היא ספרה לי שהיא עדיין לא אבל בצורה די רומזת. פה זה נגמר. אבל מאז אני לא מפסיק לחשוב עליה, רק רציתי לומר שהיא יפה ומקסימה וכמו שאמרתי די מפותחת. האם אני סוטה :( ? ? ? (קטינות וכו...) מה לעשות, האם לשכב איתה (כי זה כמעט בטוח שזה מה שהיא תציע לי בשיעור הבא או תנסה). גם לכם זה קרה פעם (הכוונה לגיל) לא יודע מה לעשות.

לא ולא ושוב לא

אני מתארת לעצמי שאתה בוגר, ולא קטין, הילדה קטינה. היא משתעשעת איתך.... מפלרטטת איתך.... אתה באמת חושב ברצינות על סקס איתה? אני גם בטוחה שזה לא מה שהיא רוצה. אולי היא מתלהבת מתשומת לב. אתה רץ עם המחשבות וחושב קדימה יותר מידי ועוד משהו... זה לא חוקי, אפילו אל תחשוב על זה, היא ילדה. היא לא מודעת לזה, היא רק יכולה להיפגש מכל זה... ותתחיל לחשוב על כיוון אחר, ולפחות לשנות את נושא השיחה איתה, גם אם זה נעים לך. אתה הבוגר, אז תראה את זה..... מלאכית כחולה

שלא תעיז...יכולים לעצור אותך

ולפי החוק שנים של בית סוהר...........ולך תדע מה היא תספר - שזה לא היה מרצונה ושטויות. אם היית בגילה זה היה משהו שונה.

ננמממ

New member
פנטזיות

לך על זה חבוב ואל תשים על אף אחד אם הנימפו מעוניינת אז מה אתה מקשקש עם אחרים . או שזו בטח סתם פנטזיה שלך אז אל..

steam

New member
אם אתה שואל את עצמך ולא ברור לך אז

העובדה הזאת שאתה מוצא לנכון לשאול את השאלה הזאת בפורום אומרת הכל הדבר לא נכון מבחינתך ואם אתה היית בצד העונה נראה שתשובתך היתה ברורה אז אל תעשה לעצמך את זה זה יפגע בך בדיוק כמו שבה. אז תיקח את העינינים תתן לה להנות מפלרטוט זה גם ירגש אותה אבל בלי ידיים ובלי רגלים ובלי להוריד כלום. תחשוב מה תחשוב על עצמך חודש שנה שנתיים אחרי ? לא תגעיל את עצמך?

תראה...תשמע...

אתה צריך לברר אם היא באמת באמת רוצה את זה ולהיות בטוח שהיא תחטוף איזה טריפ ותיכנס לקריזות אחרי זה כי אם זאת הפעם הראשונה שלה זזאת עלולה להיות חוויה לא נעימה שתכניס אותה לסרטים די רעים. גם אני בגיל 14 נדלקתי על המורה שלי לגיטרה...ואז על המורה שלי לפסנתר...אבל זה סיפור אחר כי לא קרה כלום כי הייתה בתולה תמימה וטהורה. לדעתי הסכמה בנושא הזה תבוא רק מתוך שיחה ביניכם בכל הכנות ובלי רמיזות ובולשיט. תיזום שיחה איתה הכי בדוגרי שיש...מקסימום תפסיד תלמידה...זה עדיף על לסיים בכלא...

steam

New member
הגזמתם כולה בת 14

אל תשכח אין לי מושג בין כמה אתה אבל ילדה בגיל 14 אין יכולת לעשות שיקולים מכונים בעד ונגד אם היא תרצה ברור שהיא עכשיו מסוגלת לחשוב רק על העד את הנגד אולי יום אחד היא תרגיש ותהיה בדיכאון שנה ואולי לא אבל אין קשר תהיה אתה המבוגר ותזכור את זה ואל תתן יד בדבר אתה משמש כמורה כמישהו שעושה לה משהו בחיים תנחה אותה לדברים נכונים ולא לשכב עם כל מישהו שנותן לה משהו.

למעלה