שאלה חשובה

G a l123

New member
שאלה חשובה

שלום שמי גל בינתיים רק קראתי בפורום הזה ולא רשמתי כלום טוב לא נורא תמיד יש פעם ראשונה אז עכשיו לעניינים!: אם יש לי באגי כן אני יודע שזה עוד לא חוקי אז איפה אני יכול לנסוע איתו(אני בן 14 אבל יודע לנהוג על אוטו ידני) תודה גל!

כולי פליאה עליך רוני שכמנהל פורום

אתה משיב לבחור צעיר (כולה בן 14) תשובה שיכולה לעלות לו ו/או להוריו ביוקר רב מאד. תאר לעצמך מצב שהנ"ל ניפצע קשה בתאונה שגרם לעצמו ונשאר נכה לכל חייו או מה שאפילו יותר גרוע גורם נזק לאחר כתוצאה מנהיגתו ברכב הנ"ל והוריו יצטרכו לשלם פיצויים כל חייהם. קלות הדעת שבתשובתך היא הוכחה לכך שהגורם האנושי בקלות דעתו על הסכנה שבשימוש בכלי רכב על הכביש ומחוצה לו הוא הגורם לרוב המכריע של ההרוגים בכבישים בארץ. מחכה לתגובתכם. משה

-רוני-

New member
אתה תמים משה

אתה חושב שבאמת יש ילד בן 14 רכב או באגי תהיה מציאותי יתרה מכך אתה חושב שהוריו ירשו או מרשים הרי אנו באינטרנט בעולם ויאטואלי אז לכל אחד מותר לחלום וכן אני משיב לכל שאלה המופנת בפורום אפילו אם אני יודע מראש שזה פנטזיה של מישהוא הרי איפו נהיה ללא פנטזיות וחלומות לגבי התאונות אין להאשים את הגורם האנושי (שהוא תרוץ של המשטרה) יש להאשים את משרד החינוך על אי החינוך בבתי הספר, מע"ץ על תחזוקת הכבישים את גיל מתן הרישיונות ועוד היד ארוכה ורק בסוף הגורם האנושי

G a l123

New member
כן...! רוני תתפלא אבל זה לא חלום

זה תלוי רק בשני דברים: א. איחסון ב. אני לא היחיד שרוצה לקנות את הרכב הספציפי הזה (אני ועוד אחד אבל מכוון שאני מאוד מאוד מאוד רוצה אני יהיה מוכן אפילו לשלם יותר תלוי במצב של זה!)

G a l123

New member
כן אבל...

ראתי בערוץ בערוץ הספורט תחרויות בארץ של כל מיני מין ראלי כה בכל מיני קטגוריות מי מארגן את זה ואל תדאג ההורים שלי יודעים ואבא שלי מלמד אותי לנסוע על פיאט פונטו ידני כך שההורים מרשים אבל אני שאלתי מי מארגן את כל התחרויות? תודה גל

למעלה