שאלה חשובה!

• פותח הנושא f10
  • פורסם בתאריך
../images/Emo41.gifכנס לכאן../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif

מספר הערות : תבצע עד 4 אימוני כוח בשבוע (חדר כושר ) שכל אימון לא יעלה על שעה ! אם ברצונך להוסיף ריצה לאימונים תעשה 3/4 שעה אימון כוח וחצי שעה - 3/4 אימון ריצה ( או שחיה ) כמו שיניב אמר אתה יכול לגרום לעצמך נזק בלתי הפיך ולכן עליך להתחיל ולהתקדם צעד צעד ולא לקפוץ ישר קדימה ! המלצתי היא אם כבר אתה מתכוון להכניס 2 אימונים ביום , לעשות את האימון האירובי אחרי אימון הכוח .. ממספר סיבות שאין לי כוח לפרט .. ותעשה אימון ריצה , אימון שחייה לסירוגין! בהצלחה , בן

f10

New member
שאלה חשובה!

אני רוצה לפתח כושר קרבי (בשביל גדנ"ע צלילה - עוד שנה)... אז ניסיתי לבנות לי תכנית אימונים (היא די כללית) כזאת: 3-4 פעמים בשבוע שעה - שעתיים של שחייה (בבוקר לפני בי"ס או בלילה) 3-4 פעמים שבוע שעה וחצי - שעתיים חדר כושר (צהריים) 3-4 פעמים בשבוע שעה ריצה (ערב) עכשיו הבעיה היא שיצא לי שבאותו יום יהיה לי גם ריצה וגם שחיה למשל... או גם חדר כושר וגם ריצה... האם זה יפגע בי? זה יגרום לי לפציעות או שזה בסדר ואפשר לעשות אותה? דרך אגב הכושר הגופני שלי עכשיו הוא לא רע בכלל... ואפשר להגדיר אותו כדי טוב...

Yaniv_r

New member
פחחחחחחחח.....

תמשיך ככה ויהיה לך פרופיל 45 .. תגיד לי אתה רוצה בכוונה להרוס לך את הגוף ?! זה ממש שריטה לעשות מה שאתה עושה ממש ממש. הגוף שלך לא יחזיק בזה (כתבת עוד שנה יש לך גדנ"ע צלילה..) לא יותר משבועיים .. אני ממליץ לך בשלב ראשון להירשם לקבוצת כושר קרבי (למשל , "עמית לכושר") ורק אז לשלב בין הימים שיש לך (ושאתה לא מתאמן בהם) שחייה .. אבל גם לא יותר מדיי .. כמו כן .. אתה יכול 4-3 חודשים לפני הגיבוש להתחיל להכניס לעצמך עוד ריצה פעם בשבוע על חוף הים בכדי "לטעום" ריצות בגיבוש.. יותר מזה לדעתי אתה לא צריך. אתה צריך לדעת לעבוד בצוות , בקבוצה , לדעת להרים שקים , לרוץ עם שקים , להרים אלונקה , לרוץ עם אלונקה , לתת מילה טובה לחבר .. את זה לא תוכל לקבל מהאימונים שאתה עושה .. תחשוב שבכדי לעבור אתה צריך להיות עם כושר טוב ולוחם .. אם תרוץ 30 ק"מ ביום ותשחה עוד 20 ק"מ בשעה זה אולי יעשה אותך בעל כושר טוב (במידה ותשרוד יומיים) אך לוחם לא תהיה.. לידיעתך .. .

למעלה