שאלה חשובה

La Bamba

New member
גם לנו לא היה בוחן

במגן דווקא כן, אבל לא בבגרות (איזה שכונה זה היה...)

לא רק שלא היה בוחן, גם הייתה עזרה

המורים שלנו עזרו לנו בשאלות הקשות ואחד מהם הוא הסגן מנהל... זה היה ממש מצחיק... הוא אפילו עמד במסדרון למקרה שיגיע בוחן, אבל כנראה שלא היה להם כוח להגיע לראשון כי שמעתי שבעוד בתי ספר כאן לא היו בוחנים. עופר אחר.

FinalyZ

New member
שאלה חשובה

במהלך בחינות הבגרות היה בוחן שנתן לדבר (בחינת בגרות בפיסיקה - מעבדה). הייתי רוצה לדעת מהו הנוהל כלפי אלו שנחשדים בהעתקה? האם זה משפיע על הקבלה לאוניבריטה? אני הייתי בחדר ושמעתי את הדיבור וייתכן כי דיבורים אלו שינו את תשובתי, יכולים עדיין להאשים אותי בהעתקה? למרות שהייתי פאסיבי? אודה לכם ם תענו במהרה.

היה לכם בוחן???

לנו בכלל לא היה בוחן ואפשר לתאר איך הבגרות הזו נעשתה.... אז בכלל לא נראה לי שיתנו לך חשד, יהיו עשרות כיתות של מאיות בבתי ספר שלא היו בהם בוחנים בכלל אז לא סביר שיהיה דווקא לך חשד. עופר אחר

FinalyZ

New member
:(

אתה בטוח, כי אני ממש מפחד מיזה וזה עושה לי סיוטים :(

FinalyZ

New member
מוזר שאתם לא מפחדים

איך זה שאתם לא מפחדים שיתפסו אותכם.. כי לפי מה שהבנתי זה יכול לדפוק את כל החיים.

La Bamba

New member
"אנחנו לא מפחדים..."../images/Emo6.gif

תרגע, כולה עיגלת קצת פינות. לא תפשו אותך אז לא עשית כלום... לפי ההודעה שלך אתה לא נשמע לי אחד שהעתיק חצי מהמעבדה. מקסימום השוואה לצורך ביקורת או השראה... ולדפוק את כל החיים זה קצת מוגזם (אולי בשביל המורה לפיסיקה מעבדה זה כל החיים). כל עוד ניצלת את המצב בחכמה ובלי להגזים אני לא חושב שיעשו משהו. והעיקר תרגע.

TenDeR BoY

New member
בגרות מעבדה...

בבגרות במעבדה יש שני סוגים, יש ד"וח מעבדה שנבחר לכל אחד באקראי מהספר, ויש אנסין, באנסין זה אותו ניסוי לכולם, אך הוא לא ניסוי שנעשה בעבר. בדו"ח מעבדה, יש בוחנים, ובאנסין לא.

Aphophis

New member
לנו לא היה דו"ח

היה רק ניסוי וזהו, וגם שם המשגיחים היו המורים, וכל העסק היה פארסה די גדולה.

FinalyZ

New member
זאת לא השאלה

אבל זאת לא השאלה שלי. השאלה שלי היא מה קורה אם תופסים אותך. גם אחרי זה אפשר להתקבל לעתודה?

uv1234

New member
אם תופסים אותך...

אז תמנע ממך האפשרות לעשות את בחינת הבגרות (לצורך העניין, בפיסיקה) במשך 3 או 5 שנים, משהו כזה... במקרים מסוימים, העובדה שלא תהיה לך בגרות בפיסיקה, או אם בכלל יחליטו להשעות לך את תעודת הבגרות, ייתכן שלא יהיה לך עם מה להתקבל לאוניברסיטה, ואז "ביי ביי, עתודה"...

Aphophis

New member
לא נכון

הכלל לפסילה שונה ורק הבחינה נפסלת, מי שנפסל בבחינה יכול לגשת לבחינה הבאה (מועד חורף אני חושב) ונראה לי שמי שנפסל במועד א´ במקצועות שיש מועד ב´ יכול לגשת כבר אז.

uv1234

New member
דווקא אתה טועה...

אתה יכול ללכת למועד ב´ במקצוע בו יש כזה גם אם נמצא חשד להעתקה, אבל אם לא תערער על החשד או אם הערעור לא התקבל, אז יפסלו לך את שני הציונים, ולא תהיה לך זכות להיבחן באותו מקצוע כמה שנים...

FinalyZ

New member
מה עם האוניברסיטה?

השאלה אם זה משנה לאוניברסיטה שיש לי איזשהו חשד בבחינה אחת ששווה פחות מיחידה?

בוא נגיד שזה לא יוסיף לרקורד שלך.

גם אני מפחד מאוד מהבגרות באמנות... כי הבוחנים הקאנטים שלנו עשו כאילו הם לא שמים זין על מה שאנחנו עושים, בעוד שלמעשה ראיתי אחד מהם כל הזמן רושם הערות ליד שמותיהם של הנבחנים הלא כשרים (ואני ביניהם).

למעלה