שאלה חשובה

erezk

New member
שאלה חשובה

שלום רב, האם ניתן ללמוד, במסגרת העתודה, לשני תארים ראשונים במקביל? (למשל: משפטים ופיזיקה - שני תארים שהצבא מאפשר ללמוד בנפרד. האם אוכל ללמוד לשניהם במקביל?) אם כן, האם השיבוץ בצבא ייקבע לפי צרכי הצבא, או שאוכל לבחור באיזה מבין המקצועות אני מעוניין להשתבץ? בתודה רבה מאוד ובברכה,

bodas18

New member
תשובה

תוכל ללמוד במקביל לשני תארים ראשונים במסגרת דו-חוגית שאותה מאפשרת האוניברסיטה. במסגרת כזו אתה לומד מעט פחות ממה שהייתי לומד אם היית לוקח רק מקצוע אחד, מכל אחד, ויוצא עם תואר כפול. לגבי היישום בצבא - לא יודע. בהצלחה

erezk

New member
תודה + שאלה נוספת

האם האוניברסיטה מאפשרת מסגרות דו חוגיות לכל התארים האפשריים? (כלומר - האם ניתן לשלב בין איזה שני תארים שארצה לצורך יצירת מסגרת דו חוגית?) אם לא, האם בכל זאת ניתן ללמוד בו זמנית לשני תארים שונים?

paradan

New member
לא ולא

ישנו מספר מוגבל מאוד של תארים הנלמדים דו-חוגית. מסלול דו חוגי חייב להיות מאושר ע"י האוניברסיטה. עד כמה שידוע לי במסגרת עתודה לומדים לתואר ראשון אחד. למעט המקרים בהם מראש המסלול משולב (כמו מזרח תיכון ויחב"ל...). לגבי שלא במסלול העתודה, ולמרות שלומד איתי מישהו שבמקביל לומד לתואר שני באלקטרוניקה, אני חושב שאלו מקרים נדירים. צריך לקחת בחשבון שחלק מהשיעורים יהיו במקביל ולכן לחלקם גם אם תרצה לא תוכל להגיע וכנ"ל לגבי מבחנים וכו´. גם מבחינת נוהל תקין של כל אונ´ אני חושב זאת בעיה להיות רשומים לקורסים המתקיימים באותו הזמן אפילו אם הם במסגרת חוג אחד. לגבי ללמוד במקביל שני תארים בשני מקומות זה כבר נשמע בכלל אגדה...

למעלה