שאלה חשובה - ! ! !

itay777

New member
שאלה חשובה - ! ! !

היי, סירתי לכם ממזמן שאני מעריץ מתחיל. קניתי לא ממזמן מהאינטרנט את אנפלאגד ואת URS. לאחר מכן קניתי בחנות בראשון (שם אני גר) את JLP ב-70 שקל. הקטע הוא שכשפתחתי את הדיסק שמתי לב שהעטיפה השקופה היא כזו פשוטה ולא עם הקיפולים האלה בשוללים כמו בURS ודיסקים אחרים. בנוסף שמתי לב שיש שריטה בקופסא מאחור. לא התייחסתי לזה ממש אבל גם קלטתי שלמרות שיש את כל המילים של השירים - התמונה מקדימה מטושטשת קצת בנקודות למטה ובצד ימין - דבר שאין באותה תמונה של הדיסק שמצאתי באינטרנט. שמעתי את הדיסק והכל היה בסדר עד שנזכרתי שבעצם יש 13 שירים - הרי YOUR HOUSE מוחבא כשיר מס´ 13. רצתי למערכת שמתי מס´ 13 ופתאום שמעתי שוב את U OUTHA KNOW. אז רציתי לדעת אם בכל הגירסאות המקוריות יש את השיר המוחבא? ואם זה בטוח שקניתי דיסק מזוייף כי זה לא הגיוני גם בגלל המחיר וגם בגלל שעל הדיסק עצמו יש בצבע שחור את שם הדיסק ושמות השירים... כנראה שזה זיוף באיכות גבוהה... אני מצפה לתגובות - כי אם זה מזויף אני אלך לחנות הדפוקה הזו ואזרוק לו את הדיסק בפנים - גם לגבות 70 ש"ח שזה מחיר נורמלי לדיסק מקורי וגם לזייף. חוץ מזה גם על הפלסטיק מאחורה שמתי לב שהייתה מדבקה שגירדו אותה - אתם מכירים כמו בסופרפארם שהם מדביקים על זה ,שולם´ ואז זה לא מצפצף. אז כנראה שזה גם מזויף וגם גנוב,,, (איזו חוצפה) ועוד הקטע שהם כאלה דפוקים שהם לא הכירו את שם הדיסק עד שהזכרתי את אלאניס - זו בורות. גם בקופסא בצד שמאל בחלק הקידמי איפה שזה אמור להיות שקוף כמו בURS ובאנפלאגד יש כזה פלסטיק שחור... טוב - תיארתי מספיק - אני מקווה שתעזרו לי לדעת אם זה זיוף או לא... תודה מראש

itay777

New member
תיקון טעות/יות

סירתי = סיפרתי בשוללים = בשוליים outha = oughta

InvisibIe

New member
לא נראה לי שזה דיסק מזויף

פשוט לא מוכרים מזויפים בחנויות, וגם אין זיופים טובים עד כדי כך. אני חושבת שהוא פשוט שכב שם המון זמן, אנשים הזיזו אותו, החזירו, הקופסה נשרטה קצת מזה, אולי פעם היה לדיסק מחיר אחר ושינו אותו אז הורידו את המדבקה של המחיר הישן ונשאר סימן... ואת הנקודות והפלסטיק השחור יש גם אצלי. נראה לי שהתמונה שמצאת באינטרנט היא יוצאת הדופן, מהדורה ישנה יותר או משהו. ו-Your House כן מוצפן אצלך- אחרי שנגמר You Oughta Know האחרון יש איזו דקה של שקט ואז Your House מתחיל.

itay777

New member
עדיין זה מוזר, למה לשים את

u oughta know פעמיים ??? אצל כולם זה ככה? תודה בכל אופן

itay777

New member
ועוד שאלה

הורדתי את SPOON וכתוב שם את השם של אלאניס ושל עוד להקה עכשיו הקול שם היה די מוזר לאלאניס, קצת גברי - אפשר להבין את זה כי זו אלאניס ורק היא מסוגלת לשנות ככה את קולה, למרות זאת - בטוח שזו היא??? חוץ מזה לא מצאתי גרסא של KING OF PAIN בביצוע של STING, אני מצפה לעזרה וגם SUPERSTAR WONDERFUL WEIRDOS - -זה שיר מהמממממממם חבל שהיא לא הכניסה אותו לאף דיסק.. יש למישהו את המילים? (וגם של SPOON)

itay777

New member
אפשר להשיג בארץ את שני הדיסקים

הראשונים של אלאניס וגם סינגלים?? או שחייבים לקנות בחו"ל? מישהו מעוניין למכור לי? (אפשר גם פוסטרים... וכיו"ב - -כל מה שקשור לאלאניס קדוש עבורי

InvisibIe

New member
זאת לא אלאניס שרה

זה הסולן של העוד להקה (אני משערת שקוראים לו דייב מת´יו)... אלאניס שרה רק חלק מהשיר. ותנסה לחפש את KING OF PAIN בביצוע של POLICE שנדמה לי שזאת הלהקה שסטינג שר כחלק ממנה את השיר במקור. בכל מקרה הביצוע של אלאניס פשוט הרבה יותר טוב מהמקור, לדעתי.

InvisibIe

New member
אצל כולם.

אני חושבת שאלאניס רצתה להחביא את השיר בצורה מתוחכמת - שלא נראה שיש 13 שירים ואז כשנקשיב לשיר ה-13 מיד נבין שיש שיר בונוס שלא היה כתוב על האריזה, אלא שנהיה יותר מופתעים מזה. למשל, כשאני קניתי את JLP לא הכרתי את אלאניס בכלל ולא ידעתי שיש שיר בונוס, ואז כשראיתי שיש שם את You Oughta Know שוב חשבתי שזה איזה פגם בדיסק, אבל חשבתי "מה אכפת לי, זה שיר יפה אז זה פגם נחמד". את זה שיש שקט אחרי במקום שהדיסק יפסיק להסתובב ייחסתי לפגם, אז פשוט עצרתי אותו בעצמי כל פעם כש-YOK נגמר. רק יום אחד שמעתי את הדיסק לפני השינה ולא היה לי כוח לקום לעצור אותו כשהוא נגמר, וכבר כמעט נרדמתי ואז פתאום התחיל Your House והתעוררתי מזה, וזאת היתה הפתעה ממש נחמדה. בכלל, בלילה בשקט זה הזמן הכי טוב לשמוע את השיר המעולה הזה שרעשי רקע ממש הורסים אותו. הוא מראה כמה הקול של אלאניס יפה ועוצמתי עד כדי כך שהיא אפילו לא צריכה מוזיקה כדי שהשיר יהיה טוב (ובאמת הגרסה של הדיסק טובה בעיניי יותר מכל גרסה עם מוזיקה שלו שאני מכירה). טוב, קצת (הרבה) נסחפתי, אבל הדיסק לא מזוייף וזה לא מוזר.

תשובה

רשמת למה אלאניס שמה פעמיים את you oughta know, אז גם אני לא יודע, אבל הגרסאות הן לא שוות. אם תשים לב הן קצת שונות. נ.ב. הקליפ של you oughta know הוא מספר 13 ולא 2.... תקשיב טוב למגינה... ולכולם יש את YOK במספר 13... ו- spoon זה שיר של אלאניס מוריסט (ששרה רק את הבית ה-3 או השני) עם dave matthew band

תשובה

לכולם יש את זה, אני לא יודע למה הסיבה. אבל זה לא אותו YOK. אם תשים לב ותשמע טוב למנגינה הן קצת שונות. ההבדל הוא קטן. בכל מקרה הקליפ של YOK הוא לפי שיר מספר 13 ולא 2. דרך אגב, איזו גרסה אתם מעדיפים? אני מעדיף את גרסת מספר 2... היא נשמעת יותר חיה... צ´מעו, רשמתי את ההודעה הזאת פעמיים, פשוט אז עשיתי STOP, ו- BACK ולא היה כלום. אז אם במקרה יש את ההודעה הזאת פעמיים, אז סליחה מראש...

itay777

New member
אבל בכל זאת אצלי

מאחורה מעל רשימת השירים איפה שיש כתוביות כאלה בלבן - ניתן להבין מה כתוב אבל זה קצת מטושטש - לא חד כמו בURS ורציתי לדעת אם לכולם יש מקדימה ליד שם הדיסק עיגול כזה ????

אז...

אם אתה לא בטוח שזה מקורי, תחליף אותו,כך דיסק אחר. וקנה בחנויות כמו: טאוור רקורד, את הדיסק. זה גם יישתלם לך כי זה יוריד לך את החששות שהדיסק מזויף, וגם לאלאניס!!!

InvisibIe

New member
אתה דואג יותר מדי, זה לא מזוייף

פשוט אין סיבה שזה יהיה, אלא אם כן קנית את זה בשוק או משהו, וחוץ מזה בדיסקים מזוייפים לא מעתיקים גם את העיצוב של הדיסק עצמו. גם אצלי זה מטושטש, זה פשוט פונט כזה אה, והנה המילים של Spoon, ושל Superstar Wonderful Weirdos.

j u n k

New member
תגובה.

אל תדאג זה לא מזוייף. בקשר לגירסה של YOK זאת פשוט גירסה שנקראת "גערסת בס" כי אתה באמת שומע בו את גיטרת הבס הרבה יותר חזק- השינוי הוא אך ורק בלחן אז תקשיב למוזיקה ותראה את ההבדל. בקשר לספון...זה שיר שנכנס לאלבום שך "dave mathews band" והיא שרה רק בית בתוך- וגם אם תקשיב תשמע אותה ברקע בתור ליווי.

מה התכוונת לכתב?!

אז דבר ראשון בדיסקים מזויפים בד"כ אין מילים. וחוצמזה הכתב בכוונה ככה, אם אתה רוצה אני אשלח לך אותו שתוכל להשתמש איתו בוורד, הכתב נקרא: harting

AlanisJunkie

New member
לא יודע אם מישהו כתב את זה כבר..

אבל אחרי הגירסה השנייה של YOK יש איזה 3 דקות שקט שאחריהן מתחיל השיר YH.

כן, גם אצלי זה ככה...../images/Emo153.gif

אחרי wake up יש שוב את yok ואז יש דקה של שקט, ואז שומעים את your houseשיר גדול, אני מוכרח לציין... אבל אם תשימו לב טוב תראו ששתי הגרסאות שיש בדיסק של yok הן מאוד שונות. אחת רגילה, אבל בשנייה שמים דגש ענק על הבסיסט, וזה טוב, כי אני בסיסט... לא, סתם, שתי הגרסאות טובות, אבל הראשונה יותר, לא יודע למה...

InvisibIe

New member
וואלה?

אני בכלל לא שמתי לב להבדל, תמיד חשבתי שזו אותה אחת.

למעלה