שאלה חשובה

Nicky5551991

New member
שאלה חשובה

אז ככה... המשקל שלי זה הדבר הכי לא יציב שיש לי בחיים! אני יכולה לשקול 47 וכעבור יומיים-שלוש לשקול פתאום 52!!! :O והמשקל לא מקולקל, כל בני המשפחה טוענים שזה מראה להם תמיד את אותו משקל. אני נשקלת בזמנים קבועים ועם ביגוד תחתון. בנוסף, ניסיתי להישקל בעוד משקלים אצל אנשים אחרים ...וגם קנינו עוד אחד...וגם בהם זה מראה לי יום אחד 47 יום אחד פתאום 50 .. חשוב לי לציין שבזמן האחרון פיתחתי אובססיה לפירות וירקות ואני אוכלת מלא מהם. אני כבר לא בדיאטה... אבל כשהייתי בדיאטה והייתי נתקפת פתאום בהתקף של רצון לנשנש הייתי מעדיפה פירות על פני דברים אחרים (ובצדק) אבל הייתי מגזימה ומגיעה למצב שאני זוללת עד 10 תפוחים...20 שזיפים ...מלא ענבים ..פירות זה משמין אבל אצלי הייתה בעיה אחרת מזה...לא הייתי משמינה מהם... אבל הבטן הייתה מתנפחת ונהיית קשה...כל שנייה פיפי ...שילשולים... אבל מה שמצחיק זה שאם הייתי לוקחת על עצמי...לאכול במשך שבוע עד 3 פירות ביום ולא יותר...הנפיחות והנוזלים היו עוברים מהר והייתי יורדת פתאום 5 קילו! אז כנראה שיש לי בעיה כלשהי של הצטברות נוזלים\בצקות הנה דוגמא... אתמול אכלתי מלא מלא ירקות ופירות והבוקר התעוררתי עם כפות ידיים נפוחות עד כדי כך שלא הצלחתי לעשות אגרוף... בטן נפוחה (כאילו אני בהריון)... עפעפיים נפוחות...פנים נפוחות כפות רגליים נפוחות עד כדי כך שהיה קשה לדרוך... רגליים ...ישבן...הכל נפוח... וזה התבטא גם במשקל אתמול שקלתי 48 והיום פתאום 52 וחצי! לאט לאט זה יורד ...כי כל שנייה יש לי פיפי... וגם כי עשיתי ספורט והזעתי... אבל עדין זה מעצבן! איך אני מתפלת באובססיה לפירות! אני בבעיה כי אני אוהבת נורא לאכול ולאכול המון! אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי לאכול משהו משמין אז אני מוצאת את עצמי טורפת פירות שזה גם משמין וגם הקטע של הבצקות!! בקיצור- מה אני עושה?

BRonen2000

New member
הולכת לייעוץ מקצועי

מה שאת מתארת נשמע כמו אלרגיה במקרה הטוב, ובודאי חוסר איזון כלשהו. רצוי לבדוק רגישויות למזון, ובלי קשר - ללכת אל רופא המשפחה, אני רק לעיתים נדירות ממליץ על רפואה מערבית, אבל אם הייתי במצבך הייתי הולך לבדוק את זה. בקשר לפירות, יכול להיות שה"אובססיה" (כהגדרתך) היא למתוק? - אם כך, יש תרופות הומאופטיות שיכולות לעזור - מומלץ ללכת גם לנטורופת, אבל לפני הכל לכי אל הרופא שלך וספרי לו את הסיפור שסיפרת לנו...... בהצלחה.

למעלה