שאלה חשובה.

שאלה חשובה.

שלום, לפני כ5 שנים בערך יצאה לי פלולה קטנה ביד. הלכתי בזמנו לרופא והוא אמר להשאיר כי הסרה שלה יכולה לגרום צלקת. בנתיים, הרבה המליצו לי להוריד כי זה דיי לא אסתטי. שבוע שעבר שוב הלכתי לרופא והוא הפעם החליט לבדוק אם אין מתחת מוגלה. ואכן לא היתה. אח"כ אמר שזה ענין לכירורג פלסטי ואין לו יכולת להביא לי הפניה כי לא מדובר במשהו בריאותי ומסוכן. התעקשתי בכל זאת שיסיר לי אותה, אמר שיכול לשרוף ע"י חנקן. שרף ואמר שמקווה שתוך שבוע זה ייפול. בנתיים עברו 4 ימים וזה רק מכוער יותר. יש לי שם צלקת אדומה ומסביב קרום כזה
בנוסף, ביקשתי מהרופא כשהייתי אצלו שירשום לי משחה נגד צלקת רשם לי לבלו קוט או משהו כזה..אבל זה עולה 90 שח והוא גם המליץ לי לא לקנות כי זה לא יעזור. השאלה שלי- איך בכל זאת אפשר "להפטר" מהבונגלה הזה? אני רוב הזמן עם פלסטר כי אני פשוט לא יכולה לראות מה שנוצר שם. מ כ ו ערררר אוף. תודה

תשובה

אההה ! אז זו את ! עם הדבר המגעיל הזה על היד שכולם מדברים עליו בגוש דן המורחב (כולל אריאל וטול כרם) ... שמח סוף סוף להכיר את האגדה... בכל אופן כמו שאת בטח מבינה אין לי מושג במה מדובר ולא אוכל לייעץ לך רבות בלא לבדוק אותך המילה פלולה דרך אגב אינה מוגדרת בספרי הרפואה - בדקתי שוב כדי לוודא ... בהצלחה. ד"ר קובי פסח

סליחה שלא יודעת את המינוח המקצועי באמת.

אולי תבלול? והשאלה כללית- מה הפתרון הרפואי להפטר מזה, אם בכלל? כאמור, כרגע יש עכשיו קרום עם צלקת אדומה.

תבלול זה משהו בעין ...

אני לא יודע איך להפתר ממה שיש לך על יד כי אני לא יודע מה זה גשי לבדיקת רופא ואני מקווה שיוכלו לעזור לך...

למעלה