שאלה חשובה

effectetai

New member
שאלה חשובה

שלום, אני בן 30 ואני ספורטאי בפיתוח גוף, ועכשיו לשאלותי: אני מזה כחודשיים שהתחלתי לאכול 6 ארוחות מלאות חלבון ופחמימות וכל מה שצריך, אבל הבעיה היא שאחרי הארוחה אני מסתובב עם הרגשת כבדות גדולה גם כמה שעות אחרי הארוחה, אני גם כמעט לא מרגיש צורך ללכת לשירותים(צואה), זה לא מוזר בהתחשב בכמויות כאלו גדולות של אוכל? כמו גם אני רזה יחסית, וכל כמה שנים חסר לי ויטמינים כמו B12 למרות שאני אוכל רגיל גם בשר, וגם היה חסר לי חומצה פולית וויטמין D , וגם הבנתי מבת זוגי שיש לי ריח רע מהפה שלא עוזר שום דבר, אני עדיין סובל גם מאקנה קליל-בינוני בפנים, וגם בציפורניים שלי יש תמיד כבר שנים קילופי עור ממעל לציפורניים, האם אני צריך לקחת טבליות חומצת קיבה HCL ? ואם כן אז כמה? וראיתי שיש תוסף מזון של חברה כלשהי שכולל בתוכו גם אנזימים לפירוק חלבונים,שומן,ופחמימות בנוסף לחומצת הקיבה, זה לא יותר כדאי? אני ממש לא יודע מה לעשות, אנא הצעתך בעניין

עיכול ותוספי תזונה

שלום רב, ראשית אני שמחה לשמוע שאתה מקפיד על תזונה נכונה לפיתוח הגוף אין ספק שזה חלק בלתי נפרד מהתהליך בו אתה נמצא. יכול להיווצר מצב שבעקבות הגדלת כמויות מזון מסוג מסוים הרגישות שלך אליו גברה. האם בעבר סבלת מרגישות למאכלים מסוימים כמו מוצרי חלב, חיטה? אני ממליצה לך להקפיד על תזונה עשירה בסיבים תזונתיים כגון קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם. סיבים תזונתיים מסייעים לתהליכי עיכול טובים יותר ועוזרים לטיפול בעצירות. כדאי גם להיעזר בתוסף של חיידקים פרוביוטיים. מערכת העיכול שלנו מכילה אוכלוסייה ענפה של חיידקים טובים, החשובים לשמירה על הבריאות הכוללת של הגוף ולפעילות תקינה של המעיים. פלורת מעיים משגשגת הכרחית לעיכול וספיגה יעילים של מרכיבי המזון, ייצור אנזימים וויטמינים שונים, הסדרת חומציות המעיים, כמו גם לפעילות מעיים תקינה וניקוי נאות של מערכת העיכול. אני ממליצה לך על תוסף פרוביוטיקה של סולגאר, אסידופילוס 40+ נוסחה זו מספקת 5 זנים של חיידקים ידידותיים במינון של מיליארד וחצי חיידקים פעילים בכל כמוסה. חיידקים ידידותיים אלה מסייעים לעיכול וספיגה תקינים של מרכיבי המזון, שומרים על פעילות מעיים מאוזנת, מטפלים בקשיי עיכול ורגישות במערכת העיכול - בתחושת מלאות לאחר הארוחה, במצבי עצירות או שלשולים, כיבי קיבה ובתסמונת המעי הרגיז. הנחיות: 2 כמוסות ביום, עם הארוחות. בנוסף, מוצר בשם DI-AID –אנזימי עיכול . המכיל הרכב אנזימים ייחודי, החיוניים לעיכול פחמימות, חלבונים ושומנים. אנזימים אלו חשובים לפירוק מושלם של המזון ומסייעים בהקלה על עצירות ובעיות עיכול נוספות. הנחיות: טבלית אחת ביום, עם כל ארוחה. מכיוון שאתה מרבה בפעילות גופנית הייתי ממליצה לתמוך בגוף בתוספת של מולטי ויטמין Multi-Male הוא מולטי-ויטמין-מינרל מתקדם, המספק את הויטמינים והמינרלים החיוניים בתוספת נוגדי חמצון במינונים מוגברים המתאימים במיוחד לגברים. בקומפלקס משולבים גם רכיבי-על וצמחי מרפא. הנחיות: 1-2 טבליות ביום עם האוכל, לא בשעות הערב. אני ממליצה לך לגשת לבדיקות דם על מנת לבדוק אם אתה סובל מחוסרים שונים של וויטמינים שכבר סבלת מחסר בהם בעבר. בנוסף הייתי ממליצה גם על בדיקת צואה. אשמח אם תעדכן אותנו בתוצאות וכך נוכל להיות יותר ספציפיים בהמלצותינו. אשמח לענות לכל שאלה נוספת, בריאות שלמה והמשך שבוע טוב, דנה בר לבב

למעלה